Haberler

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Meıreles, Takımla İlk İdmanına Çıktı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde bugün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana, Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles de katıldı. İstanbul'a geldikten sonra ayağının tozuyla tesislere giden Meireles, idman başladıktan 20 dakika sonra sahaya çıktı. Antrenmanın ilk bölümünde yer almayan Raul Meireles, bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra futbolcuların yaptığı pas organizasyonlarında yer aldı. İlk olarak antrenör Turgay Altay ile önce koşu ve koordinasyon çalışması yapan Meireles, ardından arkadaşlarının dar alanda pas çalışması tamamlanınca takımla birlikte çalışmaya katıldı. Meireles, daha sonra oyuncularla ve teknik heyetle tanıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman, Meireles'i takıma tanıştırdıktan sonra, Aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı. Bundan sonra bizimle beraber olacak. Zaten kendisini tanıyorsunuz. Hem kendisine hem de Fenerbahçe ailesi için başarılı bir sezon diliyorum ifadelerini kullandı. Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam etti. Ardından 6 minyatür kaleden oluşan maçla devam eden idman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Raul Meireles Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title