Haberler

    Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia uçarak geliyor!

    Güncelleme:

    Spor Arena / Süleyman ARAT | Fenerbahçe'nin yeni kanat oyuncusu Enner Valencia, antrenmanlarda sürati ve hızlı paslarıyla göz kamaştırıyor.

    Spor Arena / Süleyman ARAT | Fenerbahçe'nin yeni kanat oyuncusu Enner Valencia, antrenmanlarda sürati ve hızlı paslarıyla göz kamaştırıyor. Alanyaspor ile oynanan maçta 3 gol atıp, 1 de penaltı yaptıran Mame Thiam öne çıksa da takıma yeni katıldığı için hazırlık maçlarında forma giyemeyen 30 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu, Fenerbahçe'nin yıllardır aradığı hızlı kanat oyuncusu profilinin içini dolduracak gibi gözüküyor. Süratli stili ve ani patlamaları nedeniyle taraftarların 'Flash' lakabını taktığı 1.77 boyundaki Enner Valencia idmanlarda da adeta uçuyor.

    Formunu bulmaya çalışıyor

    Fenerbahçe formasıyla yeniden çıkış yakalamak için Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde istekle çalıştığı öğrenilen yıldız futbolcu yaptığı düz koşulardaki performansı, hırsı ve azmiyle teknik heyeti umutlandırdı. Öyle ki hızlı koşularıyla ilgili olarak hakkında "Antrenmanda tek başına koşarken bile uçuyor" yorumu yapılan 30 yaşındaki futbolcu, koşu stili ve patlamalarıyla Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından Nikola Lazetiç'e benzetiliyor. Aralara attığı hızlı paslarla da JayJay Okocha'yı anımsattığı öğrenildi.

    Fenerbahçe, Enner Valencia transferini bu paylaşım ile duyurmuştu;

    Ailemize hoş geldin Enner Valencia! ?

    — Fenerbahçe SK (@Fenerbahce)

    Vedat'ın alternatifi değil

    Sol kanat, sağ kanat ve forvet arkası bölgelerinde etkili oynadığı bilinen, sağ ayağı çok etkili olan Valencia'nın Vedat Muriç'in yerine alternatif olarak alınmadığı özellikle belirtildi. Ekvadorlu futbolcunun Erol Bulut yönetimindeki sarı lacivertlilerde forvet hattına önemli katkı vermesi beklenirken Muriç'in Lazio'ya transfer olması durumunda Kosovalı oyuncunun yerine yeni bir golcü alınacak. Valencia ise alınacak santrforla zaman zaman çift forvet oynayacak, daha çok kanatlarda görevlendirilecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Enner Valencia Fenerbahçe Valencia Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title