Haberler

Fenerbahçe'nin Yeni Golcüsü Slimani'nin Maliyeti Belli Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe, Leicester City'nin Cezayirli futbolcusu Islam Slimani'yi İstanbul'a getirdi. Bir yıllık kiralanacak oyuncunun sarı-lacivertlilere maliyeti de belli oldu.

İngiltere Premier Lig'de transferin sona ermesi nedeniyle Fenerbahçe transfer görüşmelerine hız verdi. Sportif direktör Damien Comolli transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Fransız futbol adamı, Premier Lig transferinin sona ermesinin ardından başta stoper ve forvet transferi olmak üzere kiralık olarak düşünülen oyuncular ile ilgili girişimlerini hızlandırdı. Sarı-lacivertliler, Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin Cezayirli golcüsü Islam Slimani transferinde mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe, son pürüzleri çözdü ve Cezayirli oyuncuyu İstanbul'a getirdi.

ISLAM SLİMANİ'NİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Sarı-lacivertliler, Slimani'nin İngiliz ekibinden aldığı 1 yıllık 4 milyon 250 bin euroluk maaşını verecek, kiralama ücreti olarak da İngiliz kulübüne 1.5 milyon euro ücret ödeyecek. Anlaşmada satın alma opsiyonunun olmayacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

4 büyük gerzekler altınordudan utanın be

14
0
yanıtYanıtla
Blade:

Euro 7.37 1senelik maaliyet 5.750 milyon ayip arkadas ya 40 trilyondan fazla .. ne fabrikalar be okullar ne hastaneler ne istihdam alanlari yapilir

13
0
yanıtYanıtla
knife:

aynen öyle şu paraları doğru kullanabilsek yolsuzlardan arsızlardan arınabilsek uçarızda nerde fuzuli harcama var bizim millet orda ahh türkiye ahhh

yanıt1
yanıt0
Avrupalı:

6 milyon euro verilirmi arkadaş Ne deyım ben size ya

8
2
yanıtYanıtla
surveyor:

1 sezon için tam 40 milyon türk lirası bir futbolcuya vermek beyinsizliktir. . . . . . . . . . . . . . . . hele ki bu zamanda

9
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Lan harbi gerzekmişsiniz siz o kiralama bedeline ne topçular bonservisle alınırdı kuş beyinliler sizi

7
2
yanıtYanıtla
çarşı:

tarihe II Negredo vakası olacak geçecek

4
3
yanıtYanıtla
FB:

yuhh ulan o paraya biraz araştırsanız bonservisiyle adam alırsınız , sonra bu klub niye bu kadar borç içinde diye vızırdanıyorsunuz, Önce transferleri araştıran vatandaşı gönderin sonra bana ulaşın ben para istemem ama ondan daha faydalı adamlar bulurum yazıkk yazıkkk

4
1
yanıtYanıtla
Asi Ghost:

Yazık inanınki yazık 5. 750 bin bu adam bu kadar edermı allah aşkına adamın gol barajına bakın ya forvet diye adam alıp bir ton para veriyorsun RVP gibi olacak buda yazık bizim paralarımıza o paraya bonservisiyle alınacak bir sürü topçu varama araştıracak adam yok bizde herkes kolaycı video dan oyuncu aldıgımız sürece türk futbolundan bir cacık olmaz.

4
0
yanıtYanıtla
Firat:

Paralar ucuyor

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title