Haberler

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası Maçları

Fenerbahçe'nin, UEFA Kupası'nda İngiltere'nin Newcastle United Takımı ile Deplasmanda Yapacağı Grup Maçının Biletleri, 13 Ekim Cuma Günü Satışa Çıkartılacak.

Fenerbahçe'nin, UEFA Kupası'nda İngiltere'nin Newcastle United takımı ile deplasmanda yapacağı grup maçının biletleri, 13 Ekim Cuma günü satışa çıkartılacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, 19 Ekimde oynanacak maç için, İstanbul'dan bilet talebinde bulunacak taraftarlara, 13 Ekim Cuma günü saat 10.00'dan itibaren Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kombine satış merkezi'nden bilet satışı gerçekleştirileceği bildirildi.

Yurtdışında yaşayan sarı-lacivertli taraftarlar için bilet fiyatlarının 20 sterlin olduğu ve belirlenen noktalardan bugün satışa sunulduğu da belirtilen açıklamada, talepte bulunacak taraftarların, kimlik, pasaport ve seyahat bilgilerini satış noktasındaki görevlilere ileterek bilet satın alabilecekleri ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title