Haberler

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligindeki Rakibi Spartak Trnava'dan Gözdağı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligindeki rakiplerinden Trnava'nın 20 yaşındaki oyuncusu Matej Oravec, "Fenerbahçe görecek, kolay lokma değiliz.'' dedi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi grubundaki rakiplerinden Trnava'nın 20 yaşındaki oyuncusu Matej Oravec, Anderlecht'e karşı 1-0 galip geldikleri maçın ardından konuştu. Trnava'ya Anderlecht karşısında galibiyeti getiren golü kaydeden Matej Oravec, ''Hayatımın en güzel anıydı. Topu önümde buldum ve ağlara göndermek zor olmadı. Futbolda inanılmaz diye bir şey yoktur. 3. Lig'de oynuyordum, şimdi ise Anderlecht'e karşı galibiyet golü atıyorum. Amacımız tüm oynadığımız maçları kazanmak.'' diye konuştu.

''FENERBAHÇE GÖRECEK KOLAY LOKMA DEĞİLİZ''

Avrupa Liginde haftaya oynanacak Fenerbahçe maçı hakkında da konuşan Oravec, ''İstanbul'da bizi neyin beklediğini biliyoruz. Artık Avrupa'da saygı görmeye başlıyoruz. Fenerbahçe görecek, kolay lokma değiliz.'' dedi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

sercan:

çoluk çocuk bile saygı duymuyor fenere

14
1
yanıtYanıtla
5516:

galatasaraylı galiba

yanıt1
yanıt2
DOĞRU:

Zagreb maçını seyretmiş bu çocuk feneri gözüne kestirmiş. kaldırmış geliyo .teneke bağlayın kıç a..ah ulan fenev çoluk çocuğa maskara oldun yazık ki ne yazık

12
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

EN YAKIN ZAMANDA FENERBAHÇE AYAĞA KALKACAK HER GÖRECEK KİM KOLAY LOKMA DEĞİL!!!

4
8
yanıtYanıtla
ne olacaktı ki?:

desen de kendinde inanmıyorsun , çünkü 25 yıldır altyapıdan, rakiplerin 20 tane yetenek çıkarırken sadece 2 futbolcu çıkarabiliyorsan, kara para aklamaya gelen , ticaret sicili olmayan mafya vari başkanlarca bu yıla kadar yönetildiysen, emek, araştırma , sistem hakgetire bir klupken , son 4 şampiyonluğun gün gibi şikeyken, elbette nihai başarı , gsaray , beşiktaş gibi altyapı , emek, sistem üzerine kurulu ve GERÇEK işADAMLARINDAN oluşan başkanlarca yönetilen klüplerin hakkıydı başarılı olmak

yanıt1
yanıt0
HASAN:

adam doğru diyor. şamarbahçeye döndü fenerbahçe :D

9
2
yanıtYanıtla
mustafa:

Bir Trabzonsporlu olarak Avrupada Fener bahçeye başarılar diliyorum, inşallah bu konuşanın hakkından tüm fenerli futbolcular gelir.

6
4
yanıtYanıtla
realıst:

fener ve akhisar puan alamadan averaj takımı olurlar.

9
0
yanıtYanıtla
kayserili:

fenevi yenmeyen yokki kolaysa beşiktaşı gsarayı yen bu sene, acıların emek hırsızı , kolaycı, kara para aklamacı, dalavereci, hazıra konmacı, rakip ayartıcı, şikeci, hırsızların takımını yenmeyeni dövüyorlar zaten, cücü ve fıratus olmasa fenev 2. lig takımı bunu hereks biliyor

7
2
yanıtYanıtla
üzülüyorum:

kayseri spor taraftarı olarak fenerin düştüğü hallere üzülüyorum

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title