Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 'kural hatası' iddialarına Selçuk Dereli'den yanıt: Tamamen yanlış

Fenerbahçe, 0-0 berabere kaldığı Alanyaspor karşılaşmasında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle maçın tekrarlanması için TFF'ye başvuruda bulunmuştu. FIFA Eski Hakemi Selçuk Dereli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Alanyaspor-Fenerbahçe maçında iptal edilen penaltı vuruşu ile ilgili 'kural hatası' iddiaları tamamen yanlıştır. Kural çok açık ortada yapılan uygulama doğru" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Sadettin Haker:

klasik fenev aglamasi aldirmayin.

34
14
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

yav he he ne zaman puan kaybetse hemen bahane ara.tepkılerı baska yere cekmek ıçin.adamlar tek kale oynadı hala utanmıyorlar.

32
10
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Fenev ağlama

21
8
yanıtYanıtla
İzzet Eroğlu:

Topla oynama teşebbüsü ile topa doğru hareket eden ofsayt pozisyonundaki oyuncuya topla oynamadan veya teşebbüs etmeden veya rakibi ile top için mücadele etmeden önce faul yapılırsa, ofsayt ihlali gerçekleşmeden önce olduğu için faul ile cezalandırılır.(işinize geleni görmeye devam edin.)

17
3
yanıtYanıtla
Ahmet Körpeş:

Yapılan tek hata, fenevin bu lige alınması.

6
6
yanıtYanıtla
Okan Eren:

Herzaman ki gibi klasik fener ağlaması azcık olsun utanın la be direkler çatlayacak sandım 4 koldan şutlar gelirken adamlar yek kale mac oynadı ha ha ha

7
5
yanıtYanıtla
TC Türker:

Gelde bunu fenerlilere anlat. Anca algı yapıyorlar

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title