Haberler

    Fenerbahçe'nin Konuğu Antalyaspor

    Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasına yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

    Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Beşiktaş'la  karşılaşan ancak  ikinci yarıda hakem tarafından tatil edilen derbide moral  bozukluğu yaşayan sarı-lacivertliler, ligde şampiyonluk yarışına tutunmak adına Antalyaspor'la mücadele edecek.
    Süper Lig'de son 3 maçını kazanarak tekrar çıkışa geçen Fenerbahçe,  haftaya 57 puanla 4. sırada girdi. Fenerbahçe kazanması durumunda son 4 haftaya  girilirken lider Galatasaray'ı 3 puan geriden takip etmeye devam edecek.
    Ligde son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, sezonun  ilk yarısında Antalyaspor'u Giuliano Victor de Paulo'nun tek golüyle 1-0  yenmişti.
    Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Antalyaspor ise İstanbul'da kazanması  durumunda küme düşme hattından biraz daha uzaklaşacak. Son 4 maçında 3 galibiyet,  1 beraberlik elde eden Akdeniz temsilcisinin 35 puanı bulunuyor.
    Öte yandan sarı-lacivertli ekipte, Roberto Soldado, İsmail Köybaşı ve  Nabil Dirar sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Antalyaspor  karşısında sarı kart görmeleri durumunda ligin 31. haftasında Kasımpaşa  deplasmanında forma giyemeyecek.
    Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında Ülker Stadı'nda saat 20.00'de  başlayacak karşılaşmaya hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
    44. kez
    Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 44. kez  karşı karşıya gelecek.
    İki takım arasında geride kalan 43 maçın 29'unu Fenerbahçe, 7'sini  Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi.
    Fenerbahçe'nin 78 golüne, Akdeniz temsilcisi 36 golle karşılık verdi.
    Sezonun ilk yarısında Antalya'da yapılan müsabakayı Fenerbahçe 1-0  kazandı.
    Son 4 maçın 3'ünde Antalyaspor galip geldi
    Antalyaspor, Fenerbahçe ile Süper Lig'de yaptığı son 4 maçın 3'ünde  galip gelmeyi başardı.
    2015-2016 sezonunun ikinci yarısında evindeki müsabakada 4-2 galip  gelen kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon ise Antalya ve İstanbul'da 1-0'lık  sonuçlarla 3 puana ulaştı.
    Fenerbahçe, rakibi karşısında 3 maçlık yenilgi serisine bu sezonun ilk  yarısındaki galibiyetiyle son verdi.
    İstanbul'daki maçlar
    Fenerbahçe, Antalyaspor ile İstanbul'da yaptığı maçlarda rakibine 2  kez yenildi.
    İki takım, İstanbul'da ilk kez 1982-1983 sezonunda karşı karşıya  gelirken, bu maç 1-1 sonuçlandı. Fenerbahçe, daha sonra evinde Antalyaspor ile  yaptığı 20 maçtan 18'ini kazandı, sadece 2012-2013'te 3-1, geçen sezon da 1-0'lık  skorlarla  mağlup oldu.
    İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 49 gol attı, kalesinde 16  gördü.
    Farklı skorlu galibiyetler
    Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı  galibiyetini 1996-1997 sezonunda deplasmanda 5-0'lık skorla aldı.
    Antalyaspor ise Fenerbahçe karşısında 2012-2013 sezonunda  İstanbul'daki maçı 3-1, 2015-2016'da da evindeki karşılaşmayı 4-2 kazanarak  rakibi karşısında en farklı galibiyetlerini elde etti.
    Bu arada, 1984-1985 sezonunda Antalya'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-3  kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 43 lig maçı içinde en gollü  karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Antalyaspor Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title