Haberler

    Fenerbahçe'nin İkinci Transferi İstanbul'a Geliyor!

    Transfer bombalarını peş peşe patlatan Kanarya, Monaco'nun 31 yaşındaki sağ açığını da renklerine katıyor. Fenerbahçeli bir yetkili, "Dirar'ın bugün İstanbul'a gelmesini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

    Şampiyonluğu iki sezondur Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, transferde bu kez "sıfır hata" parolası ile hareket ediyor. Kanarya, deyim yerindeyse nokta atışı yapıyor! Önce Mehmet Ekici'yi açıklayan, ardından Mathieu Valbuena'yı İstanbul'a getirerek adeta "transfer şov" yapan Fenerbahçe, bir yıldızı daha bitirdi. Faslı sağ kanat oyuncusu Nabil Dirar ve kulübü Monaco ile her konuda anlaşmaya varıldı. 31 yaşındaki yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

    Dirar da 17 Haziran'da resmi imzalar atılmadan önce tıpkı Valbuena gibi İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçecek, ardından da stadı ve tesisleri gezip İstanbul turu yapacak. Fenerbahçe Kulübü'nden bir yetkili, "Nabil Dirar'la ilgili hiçbir sorun yok, transfer büyük ölçüde netleşti. Oyuncu yeni sezonda büyük bir aksilik olmazsa Fenerbahçe forması giyecek. Bugün İstanbul'a gelmesini bekliyoruz" açıklaması yaparak müjdeyi verdi.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mathieu Valbuena Mehmet Ekici Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title