Haberler

Fenerbahçe'nin hedefindeki Mesut Özil, evini satışa çıkardı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin transferi için büyük çaba sarf ettiği Arsenal forması giyen Mesut Özil, Londra'daki evini satışa çıkardı.

Fenerbahçe'nin ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve sportif direktör Comolli'nin de görüşmelerini aralıksız sürdürdüğü Mesut Özil'in Londra'da yaşadığı evi satışa çıkardığı bildirildi. Evin değerinin de 10 milyon Pound olduğu belirtiliyor.

EŞİ AMİNE GÜLŞE İKNA OLDU

Fenerbahçe'ye muhtemel transferi için eşi Amine Gülşe'yi ikna ettiği ifade edilirken sportif direktör Comolli'nin Arsenal'le bazı pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtildi.

ARSENAL'DEN VERGİ TALEBİ

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe, Mesut'un yıllık ücretinin yarısını ödemeye razı oldu. Ancak Arsenal kendi ödeyecekleri tutarın vergisini de Fenerbahçe'nin ödemesini istedi. Arsenal'in ancak bu şekilde Fenerbahçe'den kiralama ücreti almayacağını ilettiği de öğrenildi. Vergi konusunun halledilmesi için Comolli'nin Arsenal ile görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (15)

Bir Zamanlar Anadolu:

Gs liyim, tüm samimiyetimle söylüyorum bu adamlara bu paralar yazık gerçekten, gs yine arada altyapıdan oyuncu çıkarıyor, fb ise cevher olan gençlerini harcıyor bkz Merih. Tüm takımların durumu berbat mali yönden üstelik!

10
3
yanıtYanıtla
Kenan:

TÜRK FUTBOLCU OYNATMAYAN TAKIMIN TARAFTARIMI SÖYLÜYOR BUNU SESLİ GÜLDÜM

yanıt16
yanıt8
Neslihan:

Zortlayarak güldüm:))

yanıt0
yanıt1
Bir Zamanlar Anadolu:

Kenan ben kendi takımımı savunmuyorum, Yunus, Celil, Atalay, Mustafa oynatılmıyor ama bu adamların değerini M. City vss takımlar takımlar daha iyi biliyor ve takip ediyor,kıyaslaman Mesut a dünyanın parasını vermeye gerekçe olmaz, bir düşün yahu Mesut Türkiye de kime gelirse gelsin oynarmı, adam 2 yıl oldu futbolu bırakalı kafada Arsenal gibi takımda, Neslihan belki sinirlerin bozuktur durduk yere güldüğüne göre...

yanıt1
yanıt0
1:

KIBRIS CUMHUR BASKANI BUNAMIS

3
0
yanıtYanıtla
Londra''yi gec:

iyi secim yapmissin, yengeyi dert etme TR''de de rahat eder, Londra''yi gordun zaten bi bk yok bende donecegim guzel ulkeme, 15 senem gecti burada alti ustu yalan bir yer, yada altin kafes misali farketmez. . .

1
1
yanıtYanıtla
Türko:

Gel güzel ülkemize de asgari ücretle nasıl geciniyor insanlar ögren

yanıt9
yanıt6
Ümit:

Vallahi bende dönmek istiyom beyler 17 sene oldu burda

yanıt4
yanıt1
ak beyin:

gel buyur, oradan euro ile maaş alıp artistlik yapmak kolay. . . yalancı seni

yanıt2
yanıt1
Sonsuz FBli:

Fatih Terim 3. Ligde mesut gibi çok futbolcu var deyince alman milli takımını seçmişti hatırladım şimdi...

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title