Haberler

Fenerbahçe'nin Gündemindeki Slimani, Türkiye'ye Geliyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin anlaşmaya yakın olduğu bildirilen Leicester City'nin yıldızı İslam Slimani'nin eşi Yousra Slimani, Cezayirli futbolcunun Türkiye'ye doğru yola çıktığını bildirildi.

Golcü arayışlarında rotasını son olarak Leicester City'den Islam Slimani'ye kıran Fenerbahçe, oyuncunun ardından Leicester City ile de büyük ölçüde anlaşırken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Islam Slimani'nin eşi Yousra Slimani, Instagram'dan bir video paylaşarak, Türk bayrağı ve uçak emojisi koydu. Yeni rotalarının Türkiye olduğunu belirtti.

Cezayirli oyuncunun, sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelmesi beklenirken, İngiliz basınında 4 milyon euroluk yıllık maaşının ödeneceği ve satın alma opsiyonunun olmayacağı bilgisine yer verildi.

SLIMANI, PREMIER LİGDE BEKLENENİ VEREMEDİ

2016 yazında Sporting Lizbon'dan Leicester'a 30.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan 30 yaşındaki Slimani, beklenen performansı gösterememiş ve geçen sezonun ikinci yarısında Newcastle'a kiralanmıştı. Slimani, 2 sezonda oynadığı 39 Premier Lig maçında 8 gol atıp 6 asist yaptı.

Kariyeri boyunca 244 maçta görev alan Islam Slimani, 99 gol ve 28 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe'nin Gündemindeki Slimani, Türkiye'ye Geliyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

kral alex:

BEKLIYORUZ KRAL

10
4
yanıtYanıtla
dr.titanic:

arkadaşlar ilk kez spor yorumu yapıyorum.ingilteredeki arkadaşlarım yazdı bana bu arkadaş kanat oyuncusuymuş.lizbon ingilizlere çok iyi paraya kilitlemiş.takım oyuncusu olmakda zorlanıyormuş.hiçmi iyi yanı yok diye sordum aldığım cevap kalite olarak türkiyede iş yapar dediler.saygılarımla..

4
8
yanıtYanıtla
Muhammet:

Bu adama güveniyom hadi inş fenere yakışır

7
3
yanıtYanıtla
Efedayı:

39 Maçta 8 gol gol atan ve şimdiki kulübünün istemediği takım disiplinini sevmeyen bir Arap golcüsü. . .

5
2
yanıtYanıtla
rew:

Cezayirliler Arap değildir. . . Az biraz araştırın. Resmi dili Fransızca adamın. . .

yanıt0
yanıt1
.....:

arap oyuncularinda disiplin yok arap düşmani falan değilin arap kardeşlerim sakin yanliş anlamasin ama arap futbolcularina baktiğim zaman disiplinsiz hepsi fenerbahçenin yeni düzeninde işi yok bu adamin takim oyuncusu lazim koşan sahanin her yerine adim atan adamlar lazim

3
4
yanıtYanıtla
lol:

Arkadşaım CEzayir de Fransız kültürü vardır. . . ARap değil bu oyuncu. . Az araştır be

yanıt0
yanıt1
zamanecocuklari:

sen kendi kicina bak

yanıt0
yanıt1
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

hadi baglim sülman senide görek

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title