Haberler

Fenerbahçe'nin CAS Duruşması Başladı

Güncelleme:

UEFA'nın verdiği Avrupa kupalarından 2 yıl men cezasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne taşıyan sarı lacivertlilerin duruşması başladı.

Özdemir VE KOÇ CAS BİNASINDA

Fenerbahçe'nin tarihi davasındaki son adım olan CAS duruşması başladı. UEFA'nın verdiği avrupa kupalarından 2 yıl men cezasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne taşıyan sarı-lacivertli kulüpte ilk olarak Başkan Aziz Yıldırım, Yönetici Deniz Tolga Aytöre, Türk ve Alman Hukuk müşavirleri ve eski Yönetici Murat Özaydınlı Lozan'daki CAS binasına giriş yaptı.

Abdullah Kiğılı da destek olmak amaçlı duruşmada yer almak istediğini söyledi ve TSİ 1030'da eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç ile birlikte CAS binasına giriş yaptı. İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan ve Şekip Mosturoğlu ilerleyen saatlerde duruşmaya katılacaklar.

Uzman tanık olarak ise Medeni Hukuk Uzmanı Prof. Dr. Haluk Burcuoğlu, ve şike sürecinde Başkan'ın avukatlığını yapan isimlerin başında gelen ceza hukuku uzmanı Prof. Köksal Bayraktar da duruşmaya katılacak.

YARIN 30'A YAKIN TANIK VAR

Bugünkü duruşmanın CAS heyetinin planına göre TSİ 18.40'ta sona ermesi bekleniyor. Yarın ise aralarında futbolcu ibrahim Akın'ın da yer aldığı 30'a yakın tanık duruşmada konuşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nihat Özdemir Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title