Haberler

Fenerbahçe'nin Antalya Kampı Uzadı

Süper Lig'de İlk Yarıyı Lider Bitiren Fenerbahçe'de 4-12 Ocak Arasında Antalya Belek'te Yapılacak Kamp Tarihi 4 - 19 Ocak Tarihleri Olarak Değişti.

Süper Lig'de ilk yarıyı lider bitiren Fenerbahçe'de 4-12 Ocak arasında Antalya Belek'te yapılacak kamp tarihi 4 - 19 Ocak tarihleri olarak değişti.

Tatilde bulunan Fenerbahçe'li teknik heyet ve futbolcular 3 Ocak Çarşamba günü Samandıra Tesisleri'nde toplanacak. Perşembe günü ise Antalya'ya hareket edecek sarı lacivertli kafile hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürecek. Fenebahçe kafilesi 14 Ocak pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynanacak Türkiye Kupası C grubu son maçı için İstanbul'a gelecek ve daha sonra tekrar Antalya'ya dönecek. Ancak Türkiye Kupası maçı için İstanbul'a gelecek oyuncular PAF takım ve yedek oyunculardan oluşacak. Bu oyuncular daha sonra tekrar Antalya'ya dönecek ve hem lig hem de kupadaki çeyrek final maçı hazırlıklarına devam edecek

Senad Ok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title