Haberler

Fenerbahçe'nin 2,2 Milyon Euro Ödediği Carlos Kameni, Malaga'da 400 Bin Euro Kazanıyormuş

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıllık 2,2 milyon euro garanti ücret ödediği Carlos Kameni'nin, Malaga'da senelik 400 bin euro kazandığı ortaya çıktı.

Yabancı kontenjanını aştığı için Carlos Kameni'nin lisansını donduran Fenerbahçe'de Kamerunlu file bekçisi hakkında gelen bilgiler akıllara durgunluk verdi. Fenerbahçe'nin geçen sezon Malaga'da yıllık 2.2 milyon Euro ücret vererek aldığı Kameni'nin Malaga'da senelik 400 bin Euro kazandığı belirlendi.

MENAJERİNE "KULÜP BUL" DENDİ

Ancak durum bundan ibaret değil. Kameni ile yola devam etmek istemeyen Fener yönetimi Kamerunlu file bekçisinin menajerine kulüp bulmasını istedi. O da tek bir teklifle geldi.

?CELTA'DAN YILLIK 300 BİN EURO

Menajerinin getirdiği teklifte Celta Vigo'nun Kameni için yıllık 300 bin Euro vermeye hazır olduğu ifade edildi. Kameni'nin de bu teklifi kabul etmesi mümkün değildi.

YÖNETİM DURUMA ÇARE ARIYOR

Lisansı dondurulan Kameni, durduğu yerden senede 2.2 milyon Euro kazanacağı gibi, bu sezon dışında 1 yıllık sözleşmesi daha var. Yönetim, bu durumdan mümkün olan en zararla kurtulmaya çalışıyor.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Malaga Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

19907:

azizi yıldırımı arayacağız ali koç artık bıraksın yapamıyor aziz yıldırım tekrar aday olsun

3
10
yanıtYanıtla
asdf:

okuduğunu anlamaktan aciz adam. azizin aldığı kaleci bu. şimdikiler pisliği temizlemekle uğraşıyor. sonra senin oyunla benimki bir mi diyince kızıyosunuz.

yanıt13
yanıt1
GERÇEKLER:

TÜRKİYEDE Bİ GARİBAN AÇLIKTAN ÖLSE Bİ ALLAHIN KULU YARDIM ETMEZ AMA BU ADAM LARA MİLYON EURO VERİYOLAR YAZIK

10
0
yanıtYanıtla
KAZIM KARTAL:

Borcun neden 800 yuraya çıktığı belli oldu ne iduğu belirsiz bir sürü yabacıcıyı bol kesen garanti para vererek transfer et nodan sonra yandım anam türküsünü çağır. ali koç kim dedi sana yabancı bir adamın dediği lie 11 yabancı daha al diye yarın onların çoğuda elinde patlayacak haberin olsun.

5
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

NE ZANNEDİYORDUNUZ , BUNLAR BURAYA BOŞUNA MI GELİYOR ;YOKSA ALLAH RIZASI İÇİN GELİYOR ZAN ETMİŞ DİK

7
0
yanıtYanıtla
Adanali Ali Dayi:

Acilen Tüp kafanin gidip yerine daha dinamik enerjik genc ileriyi düsünen bir feferasyon baskani lazim genclerimize yatirim yapacak genc futbolcularin yetismesi icin yeni tesisler kurup onlarin Basina isin ehli türk veya yabanci antrenörler getirecek ve en Önemlisi yabanci futbolcu sayisini en fazla 3 e indirecek Türkiyede genc futbolcularimizin yetismesi icin seferberlik ilan edecek bir Federasyon Baskani bu Tüp kafa sirketleriyle ilgilenmekten federadyona zaman ayiramiyor acilen görmesin gerne yoksa Türk Futbolu ucurumun kenarinda..

5
1
yanıtYanıtla
Fenerasyon:

nerede o aziz yıldıvımSPORlu ergenler ???

5
1
yanıtYanıtla
S.A:

SANKİ MUSLERAYI ALMIŞLAR. VERDİKLERİ PARAYA BAK YAW YAZIK. BU ADAMLA KONTRAT İMZALAYAN YÖNETİM SORUŞTURULMALI AÇIK VE NET.

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınadam:

afrikalidan topcu olurmu

4
1
yanıtYanıtla
19907:

azizi yıldırım ali koçtan iyi bir yönetici ve onu mumla arayacağız takım kümeye oynuyor

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title