Haberler

Fenerbahçe maçının ardından

Güncelleme:

Fenerbahçe maçının ardındanMustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Altay'ı 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe maçının ardından

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Altay'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Ligin ilk 3 haftasını kayıpsız geçen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, "Gerçekten zor bir maçtı doğal olarak. Yoğun bir haftaydı bizim için. Finlandiya'ya seyahat ettik. Orada sentetik çimde bir maç yaptık, o maçın da duygusal yükü ağırdı çünkü gruplara kalmak istiyorduk. O maçı tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndük ve bu sefer İzmir seyahatimiz başladı. Gerçekten çok büyük bir takım ruhu sergiledik. Fantastik bir ruh ortaya koydu oyuncularım. İyi bir takıma karşı Çok özgüvenli oynadılar" dedi.

İlk 2 maçını kazanan Altay'ın fiziksel açıdan güçlü bir rakip olduğunun altını çizen Pereira, "Maçı 2-0 gibi net bir skor aldık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Taraftarlarımız onlarla gurur duyuyordur diye düşünüyorum. Bunca yaşadığımız zorluğa ve probleme rağmen başardıkları için. Oyunculara şapka çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Mutluyum bu ruhla devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ"

"En büyük pay oyuncularımın" diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Henüz yolun başındayız. Herkes birlik olmuş durumda. Tecrübeli oyuncular gençleri kolluyor. Takım ruhu yaratmak önemli" şeklinde konuştu.

Devre arasında oyunculara verdiği taktiklerin işe yaradığını dile getiren Pereira, "Sahada boşlukları nerede bulabileceğimizi açıklamaya çalıştık. İkinci yarıda gol pozisyonlarını yakaladık, bir şey planladık ve iyi gitti. İlk yarıdaki oyun tarzımız benim hatamdı. Uzun top oynadık ama aslında oyun tarzımız bu değil. Biz topa sahip olan bir takımız. Daha fazla bulabilirdik. Planımız tuttu" dedi.

"FENERBAHÇE TARAFTARI ÇOK ÖZEL"

Fenerbahçeli taraftarların kendisi için özel olduğunu vurgulayan Vitor Pereira, "Ben ve ekibim oyuncuları geliştirebilmek için çok fazla çalışacağız. Fenerbahçe taraftarı çok özel. Bu tutkuyu, sevgiyi aşkı hissediyorsunuz. Geri gelme sebeplerinden biri budur. Dünyanın neresine gidersem gideyim onların sevgisiyle karşılaştım. Onlara kalpten teşekkür ediyorum. Birlik olursak hepimizin sezon sonunda kutlamak için sebepleri olacaktır" ifadelerini kullandı. Portekizli çalıştırıcı Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da kutladı.

MUSTAFA DENİZLİ: FENERBAHÇE HAKLI BİR GALİBİYET ALDI

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, iki takım açısından da zorlu bir müsabakaya çıktıklarını söyleyerek, "Bugün bazı konularda zorluk çektik. Zaman zaman hata yaptık ama her şeye rağmen futbolcularımın ikinci yarıdaki isteği, mücadelesi son derece tatmin ediciydi. Neticede kaybettiğimiz takım Fenerbahçe. Maçta 90 dakika taraftarımız müthiş destek verdi. Futbolcularımız bu desteğe layık olmak için her şeyi yaptılar. Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını söylemek yerinde olur. Oyuncularımı sonuç ne olursa olsun mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Geride bıraktığımız 3 maçta 2 puan ortalaması yeni kurulmuş bir takım için iyi. Taraftarımız yanımızda olduğu müddetçe içeride ve dışarıda aynı şekilde devam edeceğiz. Ligin renkli bir takımı olmak için de her şeyi ortaya koyacağız. Önümüzde 15 günlük bir süreç var. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Altay Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title