Haberler

Fenerbahçe'nin Yenilgisini İzleyen Yaşlı Adam Kalp Krizi Geçirip Öldü

Güncelleme:

Sakarya'da, 79 yaşındaki adam pazar akşamı taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin, Ankaragücü'ne 1-3 yenildiği maçı izlerken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Sakarya'da, Abdulfettah Kara (79), pazar akşamı taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 1-3 yenildiği maçı izlerken kalp krizi geçirerek, yaşamını yitirdi. Kara'nın cenazesi, dün yakınlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.

FENERBAHÇE'NİN YENİLDİĞİ MAÇI İZLERKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Akyazı ilçesine bağlı Alaağaç Mahallesi'nde oturan Abdulfettah Kara, 28 Ekim Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 1-3 yenildiği karşılaşmayı izlerken kalp krizi geçirdi.

Fenerbahçe'nin Yenilgisini İzleyen Yaşlı Adam Kalp Krizi Geçirip Öldü

KURTARILAMADI

Fenerbahçe taraftarı Kara, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Abdullfettah Kara'nın cenazesi, dün Alaağaç Aile Mezarlığı'nda ailesi ve yakınlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankaragücü Fenerbahçe Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

CHUCK NORİS:

FUTBOLU ZEVK İÇİN İZLEYİN, FANATİKLİK YAPMAK İÇİN DEĞİL. . . .

12
18
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SON NEFESİNDEN ÖNCE EN BÜYÜK GALATASARAY DEMİŞ YADA KALBİNDEN GEÇİRMİŞSE CENNETİ GÖRECEKTİR. YOK EĞER HALA YANLIŞTA ISRAR EDİP BATIL OLAN FENERE İNANCINI KAYBETMEMİŞSE İŞİ ZOR. LA İLA HEİLALLAH. . . GİBİDİR EN BÜYÜK GALATASARAY DEMEK. . . .

0
15
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ANDSMERO TEKLİFİN MAKUL GELDİ DÜŞÜNÜP DEĞERLENDİRECEĞİM. SON NEFESİNDE HERKESE NASİB EYLE YAREBBEL ALEMİN, EN BÜYÜK GALATASARAY DİYEREK ÇENE KAPAMAYI. . . .

yanıt1
yanıt3
sen:

seni sapkasız bırakırım lan dinsiz velet

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

SEN RÜMUZLU ARKADAŞ. ŞAPKASIZ OLMAK KAFASIZ OLMAKTAN İYİDİR. ''ayakkabım yok diye üzülüyordum taki ayaksız birini görene kadar '' DER BİR ÖZLÜ SÖZDE. . . . ANLADINMI. BEYİNSİZ. . .

yanıt0
yanıt1
Dürbünlü:

pisipisine gitmiş.

6
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun fenermiş cim bom muş beşiktaşmış bunlar boş işler kime ne faydası maçın adamlar milyon dolarları alırken berabermi yiyorsunuz

10
0
yanıtYanıtla
lalap otgari:

aynen. Tek gerçek TRABZOSNPOR. sende anlamışssız kuş takımlı

yanıt1
yanıt5
delidana:

fanatikliğin alemi yok bir birinize laf salatası yapıp durmayın. . arada kaybolup giden bir can var. . insan kaç yaşında olursa olsun adam ölmüş bir allahın kuluda allah rahmet eylesin diyemiyor. . nasıl insanlar olduk biz yaw

8
0
yanıtYanıtla
simarikcocuk-ali:

katil ali koctur kim ne derse desin millet illet etti kümeye oynar olduk

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title