Haberler

Fenerbahçe Londra'da

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanşında Yarın Chelsea ile Yapacağı Maç İçin Londra'ya Geldi.

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında yarın Chelsea ile yapacağı maç için Londra'ya geldi.

Sarı-lacivertli kafileyi Stansted Havaalanı'nda, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan ve çok sayıda taraftarı karşıladı.

Brezilyalı teknik adamın Chelsea karşısına Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Maldonado, Aurelio, Uğur, Alex ve Kezman muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu kafilede, eski kulüp başkanı Ali Şen ve Gaziantepspor Kulübü'nün eski başkanı Celal Doğan da yer aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Chelsea ile yapacakları maç için Londra'ya getirdiği kadroyu geniş tuttu. Brezilyalı çalıştırıcı, sakatlığı nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Deniz dışındaki diğer bütün oyunculara Chelsea maçının kafilesine yer verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli ekibin Chelsea karşısında 0-0'lık beraberlikle turu geçeceği düşüncesini yineledi.Şen, takımın moral durumunu iyi bulduğunu ifade etti.

Kafilede yer alan Celal Doğan ise Fenerbahçe'nin yarı finale kalması durumunda bunun Türk futbolu için bir devrim olacağını kaydederek, takımın durumunu iyi gördüğünü belirtti.

Fenerbahçe'yi Londra'da coşkulu bir taraftar kitlesi karşıladı.Havaalanına gelen taraftarlar, ellerinde Fenerbahçe ve Türk bayrağıyla tezahüratlar eşliğinde kafileyi karşıladı.Polisin güvenlik tedbirleri uyguladığı alanda, Fenerbahçe kafilesi pasaport kontrolünden geçtikten sonra toplu halde dışarıya çıkarılmak için apron içinde bir süre bekletildi.

Futbolcular ve teknik heyet, yöneticiler, kulüp üyeleri ve davetlilerin oluşturduğu kafile, 3 otobüsle alandan ayrıldı.

FB tarihinin en önemli maçına çıkacak

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında yarın İngiltere'nin Chelsea takımıyla deplasmanda yapacağı mücadeleyle, tarihinin en önemli maçına çıkacak.

Bu sezon Avrupa kupalarında başarılı bir performans ortaya koyarak, ''Devler Ligi''nde çeyrek finale yükselen sarı-lacivertliler, İngiliz ekibine karşı tarihi bir mücadele verecek.

Rakibini İstanbul'da 2-1'lik skorla mağlup ederek rövanş için avantajlı bir skor elde eden sarı-lacivertliler, Londra'da da başarılı bir sonuç alarak bu önemli başarıyı elde etmek istiyor.

Yarınki mücadelede her türlü galibiyet ve beraberlikle tur atlayacak Fenerbahçe, 2 ve daha fazla gol attığı tek farklı mağlubiyetlerinde de turu geçen taraf olacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, Chelsea karşısında takımının kurgusunda değişim yapmaması bekleniyor.

İngiliz ekibe karşı ilk maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Gönül, yarınki mücadelede takımdaki yerini alacak.

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart sınırında bulunan Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk, forma giymeleri ve birer kart daha görmeleri durumunda yarı finale çıkıldığı taktirde cezalı duruma düşecek.

Stamford Bridge Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak Chelsea-Fenerbahçe karşılaşmasını Alman hakem Herbert Fandel yönetecek. Fandel'in yardımcılıklarını ise Carsten Kadach ve Volker Mezel yapacak.

Chelsea-Fenerbahçe maçı için Fenerbahçeli taraftarlar ayrılan biletlerinin karaborsada oldukça yüksek rakamlara satıldığı öğrenildi.

Normal fiyatı 45 ve 48 İngiliz Sterlin'i olan biletlerin karaborsada fiyatlarının bin sterline varan rakamlarda satılmaya çalışıldığı öğrenildi.

Karşılaşmada Fenerbahçe için ayrılan tribünden 3 bin sarı-lacivertli maçı izleyebilecek.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title