Haberler

    Fenerbahçe logolu maskeleri satışa çıkardı!

    Güncelleme:

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: Farkındalık yaratma adına önemli bir adım atan Kulübümüz, yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgını karşısında alınan önlemelerin başında gelen ve kullanımı zorunlu hale getirilen koruyucu sağlık maskelerini logolu olarak üretip, bugün...

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

    Farkındalık yaratma adına önemli bir adım atan Kulübümüz, yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgını karşısında alınan önlemelerin başında gelen ve kullanımı zorunlu hale getirilen koruyucu sağlık maskelerini logolu olarak üretip, bugün itibariyle de www.fenerium.com.tr adresinden satışa sundu.

    Sağlık protokolüne uygun bir şekilde; 6,5 cm x 9,5 cm ölçülerinde, yüzde 80 pamuktan üretilen ve dış yüzeyi antibakteriyel özelliği sayesinde 40 derecede 30 yıkamaya kadar 8 saat koruma sağlayan Fenerbahçe logolu koruyucu maskeler, korumalı filtre özelliğiyle dikkat çekiyor.

    fenerium.com.tr adresi üzerinden satışa sunulan Fenerbahçe logolu koruyucu sağlık maskelerimiz, 1 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren de Fenerium mağazalarındaki yerini alacak.

    Hemen satın almak için Link:

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Koronavirüs Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title