Haberler

Fenerbahçe Lige Döndü

UEFA Avrupa Ligi'nde Moldova'nın Sheriff Takımını 1 -0 Yenen Fenerbahçe, Ara Vermeden Turkcell Süper Lig'de Kendi Sahasında Gençlerbirliği ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Moldova'nın Sheriff takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, ara vermeden Turkcell Süper Lig'de kendi sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ligdeki ilk 7 maçını kazanan ve galibiyet serisini sürdürmek isteyen Fenerbahçe, 4 Ekim Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın ilk hazırlığını bugün gerçekleştirdi.

Can Bartu Tesisleri'nde çalışan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Christoph Daum, idman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Daum'un oyuncularına ''Dün güzel bir galibiyet aldık, ancak maraton devam ediyor. Pazar günkü maçta konsantre olarak galibiyet serimizi sürdürmeliyiz'' şeklinde bir konuşma yaptığı bildirildi.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Gökhan Gönül, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile takımdan ayrı koşu yaparken, İspanyol oyuncu Güiza'nın tedavisine ise tesislerde devam edildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title