Haberler

Fenerbahçe Lige Döndü

Şampiyonlar Ligi'nde, grubundaki 2. maçında Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, hafta sonunda Vestel Manisaspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına başladı.

Samandıra Tesisleri'ndeki antrenmanda, dünkü maçta ilk 11'de forma giyen futbolcuların bazıları salonda çalışırken, bir grup ise antrenör Sant'anna yönetiminde kısa bir süre üst sahada çalışıp, tesislere girdi. CSKA Moskova maçında ilk 11'de forma giymeyen oyuncular ise PAF takımı ile hazırlık maçı yaptı. Maçta Volkan Babacan, Gökhan, Can, Yasin, Uğur, Kazım, Selçuk, Appiah, Kemal, Tümer ve Ali'den oluşan takım, PAF takımı 4-0 yendi. Golleri Ali, Tümer (2) ve Kemal kaydetti.

Antrenman maçında yer alan Appiah'ın henüz tam hazır olmadığı ve zaman zaman sektiği görüldü.

CSKA Moskova maçında sakatlık geçiren Edu'nun, bugün MR'ı çekildi. Brezilyalı futbolcunun sağ ayak bileğinde ödem oluştuğu bildirildi. Bu oyuncunun durumunun, ödem dağıldıktan sonra netlik kazanacağı açıklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title