Haberler

F.Bahçe'den Açıklama: Tarihi Rezalet

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden Galatasaray Odeabank maçındaki olaylarla ilgili bir açıklama yaptı ve "Tarihi rezalet" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinde yapılan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında yaşanan olayları kınadı. 

"TARİHİ REZALET"

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde, "Tarihi rezalet" başlığıyla yayımlanan açıklamada, "TKBL final serisi son karşılaşmasında yaşananlar, Türk spor tarihinin utanç sayfaları arasında yerini almıştır" denildi. 

Maçı izlemek için Abdi İpekçi Spor Salonu'na giden Fenerbahçe yöneticilerinin, hiçbir Galatasaraylı idareci tarafından karşılanmadığını ve salona giriş esnasında fiili saldırıya uğradığı belirtilen açıklamada, "Kasıtlı ve planlı olduğu anlaşılan bu saldırıyı engellemek adına, hiçbir Galatasaraylı yönetici ve yetkili, herhangi bir çaba sarf etmemiştir. Bu saldırıyla birlikte salona giren yöneticilerimiz, protokol tribünü yerine, Galatasaraylı taraftarların arasında son derece korunaksız bir bölüme özellikle oturtulmuştur. Yöneticilerimiz karşılaşmanın ilk yarısını yoğun küfür ve hakarete maruz kalarak izlemiş, devre arasında ise yaşananlar korkunç boyutlara ulaşmıştır. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Sayın Mahmut Uslu, yumrukla saldırıya uğramıştır" ifadeleri kullanıldı. 

Galatasaraylı taraftarların, bozuk para, çakmak, pil atmak suretiyle tacizlerini devam ettirdiği bildirilen açıklamada, "Yöneticimiz Sayın Hakan Dinçay'ın başına yabancı madde isabet etmiş ve kaşı yarılmıştır. Çevik Kuvvet ekiplerinin devreye girmesi sonucu spor sahalarında bugüne kadar görülmemiş olası bir linçin önüne geçilmiş ve yöneticilerimiz yabancı madde yağmuru altında soyunma odasına alınmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Açıklamada, bu akşamın Türk basketbol ve Türk spor tarihine kara bir leke olarak geçtiği savunularak, şunlar kaydedildi:  

"Galatasaray yönetimi, karşılaşmanın en başından itibaren yaşananlar karşısında hiçbir önlem almadığı gibi, bu organize olayların da birebir sorumlusudur. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu yaşananları şiddetle kınıyor, bu bariz şiddet eylemleri karşısında hiçbir önlem almayan ve bu kural tanımazlığa göz yuman Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ile yönetiminin tavrını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün seçilmiş yöneticilerine ve delegasyonuna karşı girişilen bu alçak saldırıya ilişkin, hukuki tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızdan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Galatasaray yönetiminin olaylar sırasındaki aczini ve provokatif tavırlarını da hiçbir zaman unutmayacağımızı başta Galatasaray camiası olmak üzere herkesin bilmesini istiyoruz." 

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Odea Bank Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

petopeto3636@hotmail.com:

Tarihi rezaleti gecen yil kadikoy de kupa kaldirirken gördük. Sizin amaciniz trabzon da ki mac gibi seyirciyi kiskirtip maci oynamadan fener lehine çevirmek.Ama yemezler kocum. Galatasarayin zaferine hoşgeldiniz.

14
11
yanıtYanıtla
Yunusyude8@hotmail.com:

bi Ata sözü var dinime küfür eden Müslüman olsa bari diye bu her şeyi anlatıyor galiba tüm fenevvvlilere duyurulur bilmem anlata bildimi

11
8
yanıtYanıtla
öz bogazlıyanlıyeterince:

Fener basarızlıkları Son. Dakikada kaçan şampiyonlukları,şike yapıp ben yapmadım yaptıysam kimle yaptım bahanelerini koca bir şehri tahrik edip iste bize saldırıyorlar diyerek küçük akıllarıyla kendilerini haklı ve temiz çıkarma hareketinin bir benzerini ve daha komik olanını bir kez daha ortaya koydu geri zekalı fb yöneticileri rusyada aynı oyunu oynadınız kitleleri tahrik ettiniz sopayı yediniz daha akıllanmak için neyi.bekliyorsunuz tüpçüdenmi medet mi bekliyorsunuz

3
8
yanıtYanıtla
abidik kubidikfenerriza2327@hotmail.com:

fenere bak aynaya bak gecmisine bak yine fenere bak sonra kudur kudur biri yokmu su azize ve tayfasina bisey soyllesin dunya kendilerinin sanki

2
6
yanıtYanıtla
Atillaatlgurkan@hotmail.com:

Bayanın eteği biraz kısaydı , onuniçin tecavüz ettim . Gslilerin durumu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title