Haberler

Fenerbahçe Kulübü'nden Açıklama

Fenerbahçe Kulübü, UEFA'dan Aldığı 13.7 Milyon Euro'nun 10 Milyon Euro'sunu Futbolculara Prim Olarak Dağıttığı Şeklindeki Haberin Yalan ve Son Derece Mantık Dışı Olduğunu Bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü, Avrupa maçları süresince UEFA'dan aldığı 13.7 milyon Euro'nun 10 milyon Euro'sunu futbolculara prim olarak dağıttığı şeklindeki haberin yalan ve son derece mantık dışı olduğunu bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bir gazetede yer alan ve Fenerbahçe Kulübü'nün Avrupa maçları süresince UEFA'dan aldığı 13.7 milyon Euro'nun 10 milyon Euro'sunu futbolculara prim olarak dağıttı şeklindeki haberin yalan olmanın dışında son derece mantık dışı olduğu belirtilerek, "Fenerbahçe Kulübü elbetteki başarılar karşısında sporcularını çeşitli primler ile ödüllendirmektedir. Ama bu rakamlar kesinlikle bu haberde abartıldığı kadar büyük meblağlara ulaşmamaktadır. Söz konusu haber yalandır" denildi.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title