Haberler

Fenerbahçe Kulübü'nde 10 Kasım Töreni

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Hayata Veda Edişinin 69. Yıldönümü Nedeniyle Fenerbahçe Müzesi'nde Bir Anma Töreni Düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, hayata veda edişinin 69. yıldönümü nedeniyle Fenerbahçe Müzesi'nde bir anma töreni düzenlendi.

Törene Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Uzun, İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar, Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar, Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Koordinatörü Tamer Yelkovan, Fenerbahçe Kulübü'nün faaliyet gösterdiği branş sporcuları, Fenerbahçe Koleji öğrencileri ile velileri katıldılar. Tören 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Fenerbahçe Eğitim Kurumları Kurucu Üyesi Gönül Çaylı, okuduğu şiir ve

yaptığı konuşmada büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha sevgi ve saygıyla andıklarını dile getirdi. Fenerbahçe Koleji öğrencileri de, şiirlerle anlam ve önemine dikkat çektiler.

Daha sonra kürsüye gelen Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ise, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının önemini vurguladı.

(İY-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title