Haberler

Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Sazak'ın Vefatı

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Olcay, bugün vefat eden kulübün eski başkanlarından Güven Sazak'ın başkanlığında genel sekreterliğini yaptığını belirterek, "Çok değer verdiğim bir insandı" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Vedat Olcay, bugün vefat eden kulübün eski başkanlarından Güven Sazak'ın başkanlığında genel sekreterliğini yaptığını belirterek, "Çok değer verdiğim bir insandı" dedi.

Olcay, yaptığı açıklamada, Sazak'ın vefatı nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade ederek, "Çok saygın bir iş adamıydı. Başkanlığı sırasında genel sekreterliğin yaptım" diye konuştu.

Sazak'ın Fenerbahçe'de birçok dönemde görev aldığını kaydeden Vedat Olcay, "Fenerbahçe camiasında uzun yıllar tanıdığım, her dönemde başarıya imza atmış bir insandı. Birçok dönemde görev aldı. Son başkanlık görevinde birlikte çalıştık. Çok iyi başkanlık yapıyordu ama rahatsızlığı nedeniyle ayrıldı. Aziz Yıldırım ile aynı görüşleri vardı. Kendisini kaybettik, çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Olcay, 1993-94 sezonunda gerçekleşen seçimde Ali Şen'e karşı kazandıklarını anlatarak, "Kadıköy Grubu içinde hamiydi, ağabeyimizdi. Ağa tavırları vardı. Bütün arkadaşlarına, dostlarına karşı eli açıktı. Çiftliğinde sevdiği kişileri bir araya toplardı. Kavgacı bir insan değildi. İnsanlara yaklaşımı bir başkaydı" şeklinde konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title