Haberler

Fenerbahçe - Kayserispor Maçından Notlar

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile yaptığı maçta, geçtiğimiz hafta vefat eden Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis unutulmadı.

Türk Telekom'un, vefat eden 'Ordinaryüs' lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in anısına hazırladığı 25x30 metre boyutlarındaki dev Fenerbahçe forması, tribünde açıldı. Kulüp merkezinde taraftarların ve kulüp çalışanlarının imzasına açılan, daha sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde futbol takımı oyuncuları ve teknik heyeti tarafından imzalanan, ardından çeşitli noktalarda taraftarların imzasına sunulan forma, son olarak Kayserispor maçında Türk Telekom Tribünü'ne kurulan düzenekle açıldı. Tribünün diğer tarafında ise 'Ver Lefter'e, yaz deftere. Kalbimizdesin' yazılı, Lefter'in kupalı fotoğrafının bulunduğu dev pankart açıldı. Efsane futbolcunun, 'Ben Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım' sözü pankart olarak tribünde yer aldı.

Fenerbahçeli taraftarlar, açtıkları pankartla Türk futbolunda son dönemde tartışılan 58'nci madde konusunda mesaj verdiler. Türk Telekom tribününün alt ve üst tribünlerinin orta kısmında asılan pankartta, 'Zeki Rıza'nın, Lefter'in Fenerbahçe'si pazarlık konusu yapılamaz. 58'nci madde değişmesin, eksi puan gerçekleşmesin' yazısı yer aldı. Taraftarlar, maraton üst tribünde ise Fenerbahçe'nin hafta içinde çok sayıda maç oynamasına vurgu yapılarak, 'Hafta sonu deplasman istiyoruz' pankartı açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Lefter Küçükandonyadis Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title