Haberler

Fenerbahçe - Kasımpaşa Maçındaki Pozisyonun Aynısı, Almanya'da da Yaşandı

Güncelleme:

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında yaşanan penaltı pozisyonu sonrası büyük tartışmalar çıkmış ve maçın tekrar ettirileceği gündeme gelmişti. Almanya'da aynı şekilde yaşanan pozisyonda hakem, penaltı atışını tekrar ettirmişti.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına penaltı damgasını vurdu.

Kasımpaşa atağında Diagne'nin vuruşunda top Isla'nın koluna çarpınca VAR'ın da onayıyla hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. Diagne'nin vuruşunda Harun gole izin vermedi ancak pozisyonu takip eden Eduok topu ağlara gönderdi. Pozisyonu VAR'dan izleyen hakem Uğurlu, Eduok'un penaltı atılmadan önce ceza sahasına girdiğine hükmetti ve alan ihlali yaptığı gerekçesiyle oyunu endirekt serbest vuruşla başlattı. Bu kararın ardından büyük tartışma başladı. Otoritelerin büyük çoğunluğu, kural hatası yapıldığını belirterek maçın tekrar edilmesi gerektiğini söyledi.

AYNI POZİSYON BUNDESLİGA'DA YAŞANDI

Dün geceki maçta tartışılan pozisyonun benzeri, bu sezon Bundesliga'nın açılışında Bayern Münih'in Hoffenheim'ı 3-1 yendiği mücadelede yaşandı. Bayern Münih'in kazandığı penaltıda, Lewandowski'nin kaleciden dönen vuruşunu Robben tamamladı. Ancak Hollandalının yanı sıra Hoffenheimlı futbolcular da ceza sahasına erken girdiği için gol iptal oldu ve atış tekrar edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (23)

TURAN:

Lafa gelince hakemler bize düşman diyorlar. Sezon sonu galatasaray ve fenerbahçe iki kız kardeş gibi birbirlerine sarılıp ağlamaya devam ederler. . . Gerçi şuan yaptıkları da pek farklı değil ama. . .

3
14
yanıtYanıtla
Mete:

hakemler fb ye dost, Gs ye düşman. Kaç haftadır Gs ye yapılan haksızlığı görmüyon galiba. Tabiki bunu söylememiz işinize gelmiyor.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Fenerbahçeyi ligde tutma operasyonu

14
2
yanıtYanıtla
D.:

Türkiyede futbol izlemek ile tiyatro izlemek aynıdır maçlar başlamadan önce oynanıyor uyanın artık..

13
3
yanıtYanıtla
murat aslan:

bu dediğin adnan polat ergun gürsoy dönemlerinde oluyordu. hakan şükür ve arif erdemli gs nin haram kupaları ve himmet paralarının olduğu dönem. şimdi var çıktı ağlamalar başladı.

yanıt3
yanıt2
Karalastikli:

Herşey iyi güzelde bu maçın tekrarını sizce kimse istemez. Kasımpaşa mı? fenevbahçe mi? Almış küme hattında 1 puan sımsıkı sarılmış bırakırmı la o zamazingolar

12
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tamam da penaltı gol olduğu için tekrar ediliyor fener maçında topu kaleci kurtardı kurallara göre de endirek serbest vuruş veriliyor. Fenerli değilim ama hakemin kararı doğru.

8
4
yanıtYanıtla
Salih:

Kardeşim beyern maçında da aynisi oldu Pozisyom nasil dogru Sanirim futbol kurallarindan haberin. Yok

yanıt3
yanıt6
yorgun:

ORASI ALMANYA FEDERASYONU BİZİMKİ FENERASYON. NE ÇABUK UNUTTUNUZ?

9
3
yanıtYanıtla
Muhittin Topalak:

Aman fener kaybetmesin de gereken her türlü yapılır

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title