Haberler

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçında Kural İhlali Var Mı? İşte Yaşar Kemal Uğurlu'nun Raporu

Güncelleme:

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında tartışılan penaltı kararı için hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yazdığı rapor ortaya çıktı.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının 7. dakikasında Diagne'nin kullandığı penaltının kaçmasının ardından yaşanan karışıklık ve "kural hatası" iddialarının ardından Yaşar Kemal Uğurlu'nun raporunda yer alan ifadeler olayın netleşmesini sağladı.

Karşılaşma sonrasında yardımcıları ve maçın gözlemcileri ile karşılaşmayı değerlendiren Yaşar Kemal Uğurlu'nun raporunda "Penaltı sırasında Kasımpaşalı futbolcunun ceza sahası ihlali yaptığını gördüm. Bu yüzden ihlal yapılan noktadan endirekt serbest atış verdim" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçında Kural İhlali Var Mı? İşte Yaşar Kemal Uğurlu'nun Raporu

"KASIMPAŞALI OYUNCUYU GÖRDÜM"

Uğurlu'nun raporunda "Kasımpaşalı oyuncuyu gördüm" ifadesini kullanması, bir anlamında Fenerbahçeli oyuncuları da görmediği anlamına da geliyor. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yazdığı raporunda Fenerbahçeli oyuncuların ihlalinden bahsetmemesi, kural hatası iddialarını da bir anlamda taca çıkarmış oldu.Kasımpaşa Kulübü, kural hatası iddiasıyla TFF'ye başvurması durumunda MHK Uğurlu'nun yazdığı raporu dikkate alacak ve bu doğrultuda kararını verecek.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yaşar Kemal Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (30)

black eagle:

Galatasarayda terim istifa sesleri geliyor. Parator tazminat almadan istifa eder mi hiç? Şimdide tudor gelse daga iyi diyorlar. Ne farkeder ha Tudor ha Terim. o zamanda cinconspor gelenden geçenden 4 yiyordu şimdide aynı. adamlar kömürlü lokomotif trenine bile hayat verdi. :))) Ruslar 14 yıl sonra concon sayesinde galip geldi :))

7
17
yanıtYanıtla
komiksin:

nerenden uydurdun beşiktaşlı, gsrayın ve türk futbolunun en efso hıcasının sonsuza kadar kredisi var bizde, sizde has beşiktaşlı veya fenevli bir hoca bulun dicemde nerdee

yanıt5
yanıt4
4yıldız1buyuk:

GS Nasıl acıttıysa artık zamanında canını yaran var belli :D

yanıt7
yanıt5
GS:

BLACK EAGLE EZİK SENSİN BUNU BİL. İKİNCİSİ CİMBOM AĞLAMAZ. SENİN GİBİ ZİHNİYETLER AĞLAR. HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ

yanıt7
yanıt5
VAR NEDEN VAR:

ZATEN BU VAR SİSTEMİ NE HİKMETSE F. B STADINDA PEK İŞE YARAMIYOR. BİR BAKIYON SON BEŞ DAKİKA VAR ARIZA YAPAR B BAKARSIN HAKEMLERİN BASİİRETİ BAĞLANIR GÖZLERİNE PERDE İNER. REZALET

22
2
yanıtYanıtla
kenan:

peki beşiktaş galatasaraya attığı penaltıdada aynısı oldu çüneyit cakır niye iptal etmedi

7
6
yanıtYanıtla
edeezler tff mhk kızar:

bjk liş 5 oyuncu içeride. Hatta biri penaltı atan adem ile aynı hizada

yanıt5
yanıt3
HAKEMLER YALAN SÖYLERSE CEZA VARMI:

HAKEMLER YALAN SÖYLERSE CEZASI NEDİR ??? SADECE BEN BÖYLE GÖRDÜM DEMEK YETERLİ MİDİR ??? ORTA HAKEM GÖRMEDİ DİYELİM YAN HAKEM ? 4. HAKEM ? HATTA VE HATTA VAR HAKEMİ DEMİ GÖREMİYOR ??? LÜTFEN YALANI DOLANI BIRAKIN BİZ FUTBOL İZLEMEK İSTİYORUZ

9
2
yanıtYanıtla
81:

FENERİ KÜMEDE TUTMAYA ÇALIŞIYOLAR :):):):)

6
4
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ1903:

kural ihlali olsa ne olacak ki? Bjk-gese maçından sonrada kına gecesi müziği çalındı. geseliler maç sonunda çalan kına gecesi şarkısına kızmışlar. Ne var bunda kızacak. Gelin kız kırmızıları, sarıları giymiş süslenmiş gelmiş damadın evine. Kına gecesi düzenlemeden gerdeğegirersen ayıp olur geselilere. İyi ki Beşiktaş 1 attıda gelin zorlanmadı düğün güzeldi. Gelin her pozisyondan sonra ağladı o kötüydü. Bu kadar ağlamayın bir taneden bişey olmaz :)))

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title