Haberler

Fenerbahçe-Kardemir D.ç Karabükspor Maçının Ardından

Kardemir D.Ç Karabükspor Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

Kardemir D.Ç Karabükspor Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, derslerine iyi çalıştıklarını belirterek, "Tüm oyuncularımı kutluyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.

Galatasaray ve Gaziantepspor deplasmanlarında aldıkları galibiyetlerin tesadüf olmadığını vurgulayan Mesut Bakkal, "İyi bir hava yakaladık, güzel bir takım olduk. Belki herkes, 'Bu takımdan 4-5 tane oyuncu gönderilir mi?' dedi. Ancak sadece performansları nedeniyle, onların önlerini açmak için gönderdim. İyi oynadık, çok pozisyon bulduk. Fenerbahçe'yi önde karşıladık, geriye çekilmedik ve sonucu bulduk. Fenerbahçe'nin sahasında bu galibiyeti almak çok önemli" diye konuştu.

Bakkal, takımına çok güvendiğini dile getirerek, "Takımımın ön tarafında oynayan oyuncular, Türkiye'de hiçbir takımda yok. İnanılmaz keyif aldığım bir takım. Ne verirseniz onu alıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Mesut Bakkal, Lualua'nın ufak bir sakatlığı olduğunu, bu yüzden kendisinin oyundan çıkmak istediğini sözlerine ekledi.

Kardemir D.Ç Karabüksporlu futbolcu İlhan Parlak, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, " Fenerbahçe'yi iyi analiz etmiştik. İyi kontra atağa çıkan bir ekibiz. Bu akşam da bunu gerçekleştirdik. İlk yarı çok iyi oynayarak 2-0 galip geldik. İkinci yarı Fenerbahçe üzerimize geldi ama oyunu bırakmadık. Zorlu deplasmandan 3 puan aldığımız için çok mutluyuz" açıklamasında bulundu.

Karabükspor'un 2 golünü atarak galibiyetin mimarlarından olan Lualua ise, "Hocamız bize buradan puanlar alacağımıza inandırdı. Hep birlikte mücadele ettiğimiz zaman böyle sonuçlar alabiliyoruz. Şu anda rahat bir şekilde Noel'e girebilirim" yorumunu yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mesut Bakkal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title