Haberler

Fenerbahçe Karabük'e Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 5 Aralık Pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki basına açık antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman istasyon ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Pas organizasyonları ile devam eden antrenmana Almanya'da tedavi süreci devam eden Özer Hurmacı ile sol üst arka adelesinde sertleşme tesipt edilen Volkan Demirel, boyun ağrısı şikayeti olan Joseph Yobo, sol arka alt adelesinde zorlama ve ödem oluşan Issiar Dia ile sol üst adelesinde darbeye bağlı ödem oluşan Gökhan Gönül katılmadı. Bu futbolcuların tedavileri ise tesislerde başlatıldı. A2 takımından dönen Okan Alkan, Hasan Erbey ile Berk Elitez antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, Daniel Güiza ise takımdan ayrı çalıştı. Öte yandan kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev alırken, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Sarı-Lacivertliler, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde saat 16.00'da yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title