Haberler

    Yıldırım, Fazla Maaş İsteyen Mert Günok'un Menajerine Tepki Gösterdi

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kaleci sorununu ortadan kaldırmak için Mert Günok'un menajeriyle sözleşme masasına oturdu, talepler Yıldırım'ı kızdırdı.

    Mert Günok'un yeni sözleşme için istediği ücret Aziz Yıldırım'ın tepkisine neden oldu. Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; sezon başında Mert Günok'a erken sözleşme imzalatmayı planlayan Aziz Yıldırım'ın hevesi kursağında kaldı ve ilginç gelişmeler yaşandı.

    1.4 MİLYON LİRA'DAN 1.2 MİLYON EURO'YA

    Mert Günok ile erken sözleşme imzalayarak kaleci sorununu ortadan kaldırmayı planalan Yıldırım, oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ile geçtiğimiz hafta masaya oturdu. Bu sezon 1.4 milyon lira ücret alan Mert Günok için yıllık 1.2 milyon avro talep edilmesi başkan Aziz Yıldırım'ın büyük tepkisine neden oldu.

    "ERTUĞRUL'U 2, MERT'İ 3. KALECİ YAPARIM"

    Mert için talep edilen yıllık ücrete oldukça sinirlenen Aziz Yıldırım'ın "Ertuğrul'u ikinci kaleci yaparım, Mert de üçüncü kaleci olur" şeklinde tepki gösterdiği öğrenildi.

    Ertuğrul Taşkıran'ın formsuz olması ve Volkan Demirel'in 3 maç ceza almasından dolayı yeniden Mert Günok'a sarılan başkan Aziz Yıldırım, Ertuğrul'un Sivasspor'a kiralanmasına izin verdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ertuğrul Taşkıran Aziz Yıldırım Mert Günok Habertürk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
    500

    Yorumlar (1)

    vatandas:

    Fener Sivas maçlarını bağlamış şimdiden hadi hayırlısı. . .

    0
    4
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title