Haberler

Fenerbahçe Kalesinde Hareketli Günler

Rbahçe Kalesinde Hareketli Günler

RBAHÇE KALESİNDE HAREKETLİ GÜNLER

- TRABZONSPOR, FENERBAHÇE'NİN MİLLİ KALECİSİ RÜŞTÜ REÇBER İLE ANLAŞMAYA VARDI

- FENERBAHÇE, GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR'UN GENÇ FİLE BEKÇİSİ FERHAT İLE SÖZ KESTİ

ENGİN KOCABIYIK

ANKARA (İHA-) - Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'nin kalesinde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin milli kalecisi Rüştü Reçber'in Trabzonspor ile anlaştığı öğrenilirker, Fenerbahçe'nin Rüştü'nün ayrılacak olması nedeniyle Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç kalecisi Ferhat ile el sıkıştığı öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre Sarı-lacivertli ekipte sakatlandıktan sonra 3. kaleci durumuna düşen milli kaleci Rüştü Reçber'in gelecek sezon Trabzonspor forması giymeye yakın olduğu öğrenildi. Türkiye'nin İtalya oynadığı milli maçta sakatlanarak formasını önce Volkan'a, daha sonra ise Serdar'a kaptıran Rüştü'nün gelecek sezon Trabzonspor forması giyeceği öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapan milli file bekçisinin, Trabzonspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Rüştü'nün takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç file bekçisi Ferhat Odabaşı ile prensip anlaşmasına vardı. Gençlerbirliği Oftaşspor'un şampiyon olmasında büyük emek sahibi olan 23 yaşındaki Ferhat'ın Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ve gelecek sezon 3. kaleci olarak, Sarı-lacivertli ekipte forma giyeceği kaydedildi.

(EKO-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title