Haberler

Fenerbahçe Kafilesi Trabzon'a Gitti...

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Yarın Deplasmanda Trabzonspor ile Yapacağı Karşılaşma İçin Trabzon'a Gitti.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma için Trabzon'a gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Trabzon'a hareket eden sarı-lacivertli kafilede, sarı kart cezalısı Alex ile sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Rüştü, Ümit, Selçuk ve Kerim yer almıyor.

UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'ndaki 2. maçında İtalya'nın Palermo takımını 3-0 yenerek gruptaki ilk galibiyetini alarak, bordo-mavili ekiple yapacağı zorlu Trabzon deplasmanı öncesi moral bulan sarı-lacivertliler, yarınki mücadelede de 3 puanı hedefliyor.

Sarı-lacivertlilerin yarınki karşılaşmada bordo-mavili ekip karşısına Volkan, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Deniz, Mehmet Yozgatlı, Appiah, Tuncay, Tümer ve Kezman 11'i ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik Trabzonspor maçı kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Volkan, Serdar, Appiah, Mehmet, Kezman, Tuncay, Tümer, Aurelio, Can, Önder, Semih, Deniz, Uğur, Kemal, Olcan, Serkan, Lugano, Edu, Deivid.

Bu arada Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi Edu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Brezilyalı savunma oyuncusu, Trabzonspor karşısında bir sarı kart daha görürse bu sezonki kart sayısını 4'e yükselterek, takımının 16. haftada Galatasaray ile yapacağı derbi maçta cezalı duruma düşecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title