Haberler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Yeni Sezona Hazırlanıyor

Ayşe Cora "Çok yorucu bir dönem içerisindeyiz"Tilbe Şenyürek "Hazırlık maçlarına ve yeni sezona enerji topluyoruz" Fenerbahçeli kadın basketbolcular Ayşe Cora ve Tilbe Şenyürek, Akbatı Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasının açılışına katıldı.

Ayşe Cora"Çok yorucu bir dönem içerisindeyiz"

Tilbe Şenyürek "Hazırlık maçlarına ve yeni sezona enerji topluyoruz"

Fenerbahçeli kadın basketbolcular Ayşe Cora ve Tilbe Şenyürek, Akbatı Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasının açılışına katıldı. Açılışta ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Başak, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya ve az sayıda taraftarda yer aldı. Açılışını yaptıkları mağazanın camiaya hayırlı olmasını dileyen Ayşe Cora, "Çok ferah, aydınlık ve güzel bir yer. Umarım bizim sezonumuz gibi güzel, aydınlık ve ferah geçer. Ufak bir alış veriş yaptık biz de ben genelde açık renk Tilbe de renkli şeyler aldı" dedi.

"YORUCU BİZ SEZON OLACAK"

Yeni sezon hakkında da konuşan Cora, "Geçen hafta sezon açılışını yaptık. Şu an sadece Türk oyuncularla çalışıyoruz. Kondisyon ağırlıklı bir dönem içerisindeyiz, çok yorucu bir dönem içerisindeyiz. Yorucu biz sezon olacak buna en iyi şekilde hazırlanmamız gerek. Elimizden geleni yapıyoruz.

TİLBE ŞENYÜREK "HAZIRLIK MAÇLARINA YE YENİ SEZONA ENERJİ TOPLUYORUZ"

Tüm AVM'erde Fenerium açılışlarını daha sık gitmek istediklerini kaydeden Tilbe Şenyürek, "Benim ilk açılışımdı zaten takıma da yeni katıldım. Burada olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Yeni sezona kondisyon, dayanıklılık ve kuvvet ağırlıklı çalıştıklarını kaydeden Tilbe Şenyürek, "Hazırlık maçlarına ye yeni sezona enerji topluyoruz. Benim için çok büyük bir heyecan onun için antrenmanlar da ok elverişli ve heyecanlı geçiyor. Onun için her ortamda buradan bir eyler öğrenip katkı vermeye çalışıyorum daha erken adapte olabilmek için" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Cora Karakaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title