Haberler

Fenerbahçe İzmir'e Gitti

Turkcell Süper Lig'de Yarın Gençlerbirliği ile Karşılaşacak Fenerbahçe, Sezonun İkinci Yarısındaki İlk Galibiyeti Almak İstiyor. Fenerbahçe, Karşılaşma İçin İzmir'e Gitti.

Turkcell Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyeti almak istiyor. Fenerbahçe, karşılaşma için İzmir'e gitti.

Ligde ikinci yarıya 18. haftadaki Kayseri Erciyesspor beraberliği (1-1) ile başlayan sarı-lacivertliler, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında 2-1 yendiği Başkent temsilcisini, saha kapatma cezası nedeniyle İzmir'de yapacağı maçta da yenerek, ligde ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyor.

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesi sakatlıkları bulunan Önder ve Lugano'nun yanı sıra sarı kart cezalısı Tümer, tedavileri süren Rüştü, Selçuk ve Kerim kadroda yer almıyor.

Teknik direktör Zico'nun, Gençlerbirliği karşısında takımını Volkan, Serkan, Can, Edu, Ümit (Uğur), Aurelio, Mehmet, Appiah, Tuncay, Alex, Deivid muhtemel 11'i ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Muhtemel 11'deki oyuncuların dışında 18 kişilik kadroda Kezman, Semih, Kemal, Deniz, Olcan ve Serdar yer alıyor.

Fenerbahçe'de 3 sarı kartı bulunan Tuncay, Gençlerbirliği mücadelesinde bir sarı kart daha görmesi halinde cezalı durumuna düşecek.

İzmir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title