Haberler

    Fenerbahçe, İsviçre Yolcusu

    Sarı-lacivertli takım yeni sezon öncesi 8 günlük kamp çalışması için yarın İsviçre'ye gidecek

    Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon öncesi kamp  çalışmaları için yarın İsviçre'ye gidecek.
    İstanbul'da 28 Haziran'da top başı yapan sarı-lacivertli takım, uzun  zaman sonra ilk kez Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'ni tercih etmedi.
    Sezonun ilk kamp çalışmasını yurt dışında yapacak Fenerbahçe'nin  tercihi geçen sezon olduğu gibi yine İsviçre olacak.
    Sarı-lacivertliler, yarın gideceği İsviçre'nin Lozan şehrinde 18  Temmuz'a kadar kamp çalışmalarını sürdürecek. Fenerbahçe, burada 14 Temmuz'da  hazırlık maçında İsviçre temsilcisi Lozan'la karşı karşıya gelecek.  Sarı-lacivertliler, kampın son gününde ise Premier Lig ekibi Fulham'la  karşılaşacak.
    İstanbul'a 18 Temmuz'da dönecek Fenerbahçe, 21 Temmuz'da Ülker  Stadı'nda Hollanda temsilcisi Feyenoord'u konuk edecek. Sarı-lacivertli ekip, 1  Ağustos'ta da İtalya'nın Cagliari takımıyla yine Ülker Stadı'nda hazırlık maçı  yapacak.
    Sarı-lacivertlilerin ayrıca 26-29 Temmuz tarihlerinde yurt dışında bir  hazırlık turnuvasına da katılması bekleniyor

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe İstanbul İsviçre Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title