Haberler

Fenerbahçe, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, İkinci Yarı Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Arcadia Hotel'in sahasında, Teknik Direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve esneklik çalışmalarının ardından küçük sahada kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenman, tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Alex, takımdan ayrı bir süre koşarken, tedavisi süren Selçuk da özel bir çalışma yaptı. Bu arada, sabah ormanda yapılan kros çalışmasında sol ayağındaki ağrı nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Kezman, akşam antrenmanına çıkmayarak tedavi olurken, Sarı-lacivertliler'in akşam antrenmanında bu kez de Deniz ve Önder sakatlandı. Çift kale maç sırasında bir pozisyonda sekerek saha kenarına gelen ve tedavi olan Deniz, daha sonra otele gitti. Deniz'in ayağına kramp girdiği ve durumunun ciddi olmadığı belirtildi. Çift kale maçın sonunda ceza sahasındaki bir ikili mücadelede ayağına darbe alan Önder de sakatlık geçirirken, saha kenarında tedavisi yapılan ve ayağına buz sarılan Önder, ardından otele gitti. Önder'in durumunun da ciddi olmadığı, yarın takımla antrenmana çıkabileceği kaydedildi.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin akşam antrenmanını, Deniz'in çocukları Tolga ve Josephine de izledi. Bu arada, ülkesinden henüz dönmeyen Appiah ile izinli olan Mehmet Yozgatlı'nın, Sarı-lacivertli ekibin Antalya kampına yarın katılacakları bildirildi.

(KÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title