Haberler

Fenerbahçe Hisseleri Psv Zaferiyle Yükselişte

Yaklaşık 643 Milyon Dolarlık Piyasa Değeriyle İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) İşlem Gören En Değerli Futbol Takımı Olan Fenerbahçe 2-0'lık Psv Eindhoven Şampiyonlar Ligi Galibiyetinin Ardından Piyasanın Genelinde Satış Baskısı Olmasına Rağmen Değer Kazandı.

Yaklaşık 643 milyon dolarlık piyasa değeriyle İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören en değerli futbol takımı olan Fenerbahçe 2-0'lık PSV Eindhoven Şampiyonlar Ligi galibiyetinin ardından piyasanın genelinde satış baskısı olmasına rağmen değer kazandı.

Şu sıralarda Çarşamba kapanışına göre yüzde 0.84 oranında artışla 30 YTL düzeyinde işlem gören Fenerbahçe dün galibiyet beklentisi ile 30.5 YTL'ye tırmanarak tarihi zirvesini görmüştü. Fenerbahçe Çarşamba günü tarihi zirveden gelen kar satışları ile 29.75 YTL'den kapatmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Salı akşamı Liverpool karşında 8-0'lık ağır bir yenilgi almasının ardından Çarşamba günü 1.99 YTL'yi test eden Beşiktaş ise dip seviyeden gelen alımlarla bugün 2.03 seviyesine kadar yükseldi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın düzenlediği basın toplantısı başladığında 2.02 YTL seviyesinde bulunan Beşiktaş, Sağlam'ın beklentilerin aksine istifa etmemesi ile hafif satışla karşılaşarak 2.01 YTL seviyesine geriledi. Turkcell Süper Lig'in başladığı Ağustos ayında 2.4-2.5 YTL bandında işlem gören Beşiktaş Kasım ayına gelirken sürekli değer kaybı yaşadı. Buna karşılık lig başladığında 22-23 YTL bandında işlem gören Fenerbahçe ise tarihi zirve seviyelerine doğru tırmanışını sürdürdü.

İMKB'de işlem gören takımlardan Trabzonspor da Ağustos ayından itibaren istikrarlı bir yükseliş sergilerken aynı dönemde Galatasaray hisseleri yatay bir seyir izledi.

(ERÖ-ERÖ-ÖZ-E)

08.11.2007 16:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title