Haberler

Fenerbahçe Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti.

ŞEHİTLER İÇİN TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Antrenman öncesinde teknik heyet ve oyuncular, Türk Bayrağı açarak, yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, koordinasyon çalışması yapan oyuncular, ardından dar alanda ve geniş alanda pas organizasyonları çalıştı. Sarı-lacivertliler idmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Genç kaleciler Anıl Demir ile Hüseyin Günnü, kaleci antrenörü ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçta görev aldılar.

SEMİH VE EMRE TAKIMLA ÇALIŞTI

Sabahki antrenmana halsizlik şikayeti sebebiyle katılamayan Emre Belözoğlu ile bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle katılmayan Semih Şentürk, akşam antrenmanında takımdaki yerlerini aldı. Bu 2 oyuncu çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı. Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, ve Serkan Kırıntılı'nın tedavi ve çalışmalarına ise tesislerde devam edildi. Sağ arka alt adelesinde sertleşme bulunan Mert Günok'un ise tedavisine de devam edildi.

ŞEHİTLER İÇİN TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Teknik heyet ve oyuncular, antrenmandan önce, Hakkari ve Bitlis'teki hain terör saldırılarına tepki göstermek için Türk Bayrağı ile fotoğraf çektirdiler.

Bu arada, antrenmanı Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Elvir Baliç ve Ivaylo Petkov da izledi. Baliç ve Petkov'un antrenörlük stajı yaptıkları öğrenildi.

BALİÇ VE PETKOV ANTRENMANDA

Eski oyunculardan Elvir Baliç ile Petkov, tesislere gelerek oyuncularla hasret giderdi. Baliç ile Petkov antrenmanı da izledi.

Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı basına kapalı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title