Haberler

Fenerbahçe: Gökhan Gönül Konuyu Tadında Bıraksın, Turnuvaya Odaklansın

Güncelleme:

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'le ilgili resmi sitesinden "Bizimle anlaşmak istedi ancak özür metni yayınlamadı. Konuyu tadında bırakıp EURO 2016'ya odaklansın." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren ve daha önce veda ettikleri Gökhan Gönül ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Sarı-Lacivertli kulüp, "Gökhan bizimle anlaşmak istedi ancak kendisinden talep ettiğimiz özür metnini yayınlamadı. Futbolcuya son tavsiyemiz, bu konuyu burada tadında bırakıp kapatması ve EURO 2016'ya odaklanmasıdır." ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

Son günlerde spor kamuoyunu yoğun bir şekilde meşgul eden, tarafımızdan son sözün söylenmiş olmasına rağmen hali hazırda tartışmaya açık, gözlemlerimiz doğrultusunda da ne yazık ki manipüle edildiğine şahit olduğumuz Gökhan Gönül konusunda tarafımızca açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, Gökhan Gönül ile ilgili nihai düşüncemiz, 10 Haziran 2016 Cuma yaptığımız resmi açıklama ile kamuoyuyla paylaşılmıştır.

"GÖKHAN BİZİMLE ANLAŞMAK İSTEDİ"

Bu tarihten sonraki günlerde, Gökhan Gönül başta Futbol Takımımızın profesyonelleri olmak üzere yöneticilerimize ulaşarak, kulübümüzle anlaşma isteğini açık bir şekilde beyan etmiştir.

Kendisi ile yapılan görüşmelerde; Gökhan Gönül, kariyerine kulübümüzde devam etmek istediğini, menajeri Ahmet Bulut'un kendisini yanlış yönlendirdiğini, Bulut ile arasında herhangi bir menajerlik sözleşmesi bulunmadığını, Fenerbahçe'ye dönüşüne müsaade edildiği takdirde boş sözleşmeye bile imza atacağını Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım'a ifade etmiştir.

"TALEP ETTİĞİMİZ ÖZÜR METNİ YAYINLANMADI"

Kulübümüz ise kendisinin Fenerbahçe camiasından ve yönetim kurulumuzdan özür dileyerek, Fenerbahçe ile daha önce kendisi ile konuştuğumuz şartlarda yeniden anlaşabileceğini oyuncuya iletmiş, hatta hali hazırdaki transfer çalışmalarını dondurarak yine Gökhan Gönül'ü beklemeye başlamıştır. Ancak Gökhan Gönül'den bu noktadan sonra bir gelişme sağlanamamış, talep ettiğimiz özür metni bir türlü oyuncu tarafından yayınlanmamış ve bahse konu sözleşmeyi imzalamak için, halletmesi gereken konular olduğu bahanesi ile 3-4 gün süre istemiştir.

"GÖNÜL, AŞAĞIDAKİ SORULARIN MUHATTABIDIR"

Bugün Gökhan Gönül'ün şahsi sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesajında, bir takım imalarla kulübümüze suçlamalar ithaf etmektedir. 10 Haziran 2016 günü yaptığımız açıklama çerçevesinde "Kol kırılır, yen içinde kalır" sözüne sadık kalarak tüm iyi niyet ve temennilerini belirten kulübümüzü, töhmet altında bırakmaya çalışan bahse konu futbolcu, aşağıdaki soruların yegane muhattabıdır:

1) 10 Haziran 2016 Cuma günü yaptığımız açıklamanın ardından, kulübümüzle tekrar irtibat kuran kişi Gökhan Gönül değil midir?

2) Gökhan Gönül, telefon konuşmalarında ve mesajlarında, menajerin kendisini yanlış yönlendirdiğini, aslında aralarında bir menajerlik sözleşmesi bulunmadığını, Fenerbahçe kabul ederse boş sözleşmeye imza atacağını beyan etmiş midir?

3) Devam eden süreçte ne kendisine tarafımızdan hazırlanan özür metnini yayınlayan, ne de vaat ettiği gibi sözleşme imzalayan Gökhan Gönül'e bunun sebebi sorulduğunda cevap alamayan yönetimimiz ve Başkanımız, oyuncuya "Seni kim tehdit ediyor? Fenerbahçe ve camiası her türlü tehdidi bertaraf eder" denmiş midir?

4) Gökhan Gönül, bu gelişmeleri bazı gazetecilerle an be an paylaşıp, kendisi adına pozitif bir algı oluşturma gayreti içine girmiş midir?

"GÖKHAN GÖNÜL HAKSIZ OLDUĞU KONUDA..."

Fenerbahçe Spor Kulübü, tüm iyi niyeti ve Euro 2016'da mücadele eden milli takımımızın akıbetini gözeterek, konuyla ilgili yaşanan son derece çirkin olayları kamuoyuna açıklamamakta kararlıdır ancak açıkça görülmektedir ki Gökhan Gönül aynı kaygıları taşımamakta, kulübümüzü, hak etmediği halde kendisinin son derece haksız olduğu bir konuda iftiraya maruz bırakmaya çalışmaktadır.

"KULÜBÜMÜZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI"

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün çıkarları ve geleceği, yönetimimizin yegane önceliğidir ve transfer politikası da bu çerçevede şekillenmektedir. Gökhan Gönül konusunda kulübümüz üzerine düşeni maddi ve manevi olarak fazlasıyla yapmış, ancak Gökhan Gönül'den ne yazık ki benzer karşılık bulunamamıştır.

"GÖKHAN GÖNÜL TURNUVAYA ODAKLANSIN"

Konuyla ilgili, halihazırda çok önemli bir turnuvada mücadele eden milli takımımızın geleceği adına bir çok detay kamuoyuyla paylaşılmamıştır. Ancak turnuva sonrasında gerekli görüldüğü takdirde, tarafımızdan daha detaylı bir açıklama yapılacaktır. Futbolcuya son tavsiyemiz, bu konuyu burada tadında bırakıp kapatması ve EURO 2016'ya odaklanmasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Ali Yıldırım Ahmet Bulut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (5)

selam:

yakışmadı sana gökhan. . para her şey değil. . biz seni karakterli bilirdik. . ama sen bizi yanılttın. . fener sana oyna demiş , para vermiş, burda jubile yap, sonrada görev al demiş. . sen ne yaptın menecerin para kazanacak diye seni sağa sola peşkeş çekti. . onlarda fos çıkınca şimdi yok efenim karım beni boşar bilmemne . . . fenerbahçe koskoca çınar gelene hoşgeldin der gidenede gülegüle der . . senin yerinide dakkada doldurur. ha bu arada sen zaten bu sene çok kötüydün bittin artık yaşlandın kabul et. .

9
11
yanıtYanıtla
trink:

ulan aptal adam öyle bisey yok diyor senin gibi beyinsizler hala adami sucluyorlar. inanin öyle herseye zaten memeleket koyundan gecilmiyor!!

yanıt3
yanıt6
WUU:

Gökhan gönül bence gs ye gitin

6
2
yanıtYanıtla
ADANANIN DELİLERİNE SELAM OLSUN:

HAAA BİZİM KENDİSİNİ HZ ALİ DEN HZ HÜSEYİNDEN DAHA ÜSTÜN SİYASET BİLEN FINDIK BEYİNLİ DANGALAKLAR , HAAA KENDİ FIRILDAKLIĞINI Bİ HALT SANAN KANARYA BEYİNLİ DİNAZORLAR. . . HEPİSİNİ TOPLAMIŞLAR Bİ SEPETE KOMUŞLAR. . . ALİİİ İLEN BAŞLAYAN BU HİLEBAZ OYUNLAR AZİZZZ İLE TAVAN YAPTI. . . AİZZZ YAKALANDI ALİİİ Yİ ATAŞ SARDI ORTALIĞI AMONYUM KOKUSU KAPLADI. . . . . ZARTTTTT. . . GET GÖKHAN GET. . . ADAMIN DİBİNE GET , ŞENOL HOCAYA GET , KAYBOLAN ADAMLIĞI GÖRÜRSÜN , İNSANLIĞI FARK EDERSİN , YÜZÜN GÜLER İNŞALLAH. . .

0
1
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM...:

OHHH ULANNN İYİİİ. . . OZAN SAÇINI TARARKEN GOL YEDİK. . . ŞİKECİ DANGALAKLARIN OZAN İLE DAHA ÇOK YILLAR SÖZLEŞMESİ - BEKLEDİKLERİ - ÜMİDİ VAR. . . . HEMEN AZİZ DANGALAĞI ÇIKTI ; YAV ÇOCUĞUN YAŞI DAHA 20 , ÇOCUK Bİ HATA YAPTI Bİ GOL YEDİK. . . OZANDA Bİ İNSAN. YAZIKTIR GÜNAHTIR DEDİ. . . ŞİMDİ GÖKHANI BIRAKMAK İSTEMİYOR ŞİKEBAHÇENİN VE ETRAFINDAKİLERİN CEBİDE BBBOOOŞŞŞ ANLAŞILAN. . . GÖKHANI ŞENOL HOCA ALSA BİLE MORALİ BOZUK GİTSİN EN AZINDAN DİYORLAR HAAA. . . VAY ÖKÜZLER SIĞIRLAR KANARYA BEYİNLİLER VAYYY. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title