Haberler

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan'a Transfer Olan Giuliano, Şov Yapıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Giuliano, çıktığı 6 maçta 3 gol 1 asistlik performans göstererek parmak ısırttı.

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Giuliano, gösterdiği performansla göz dolduruyor. Fenerbahçe'ye 2017-2018 sezonunda Rus ekibi Zenit'ten transfer olan Brezilyalı 10 numara, sarı-lacivertli forma altında bir Alex etkisi göstermese de oynadığı futbolla taraftarı memnun etmişti.

6 MAÇTA 3 GOL 1 ASİST YAPTI

Yeni sezonun ikinci haftasından sonra Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Giuliano, buradaki performansıyla da tam not aldı. Brezilyalı futbolcu, Al Nassr formasıyla çıktığı 6 lig maçında 3 gol ve 1 asist yaparken, 21 pasla da ligin en çok şut pası veren futbolcusu oldu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcuyu sarı-lacivertliler adeta mumla arıyor.

Bu sezon geride kalan 9 haftada sadece 6 gol atabilen Fenerbahçe'nin 1 golünü Suudi Arabistan'a transfer olmadan önce Giuliano kaydetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Suudi Arabistan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

PAPPAA:

ARABİSTAN LİGİNDEKİ PERFORMANSI REFERANS OLAMAZ. TÜRKİYE LİGİNDE FUTBOL BAŞKA BİŞEYLE OYNANMIYOR. ÇİN LİGİNE GİTSE 10 GOL ATARDI ŞİMDİDEN.

7
2
yanıtYanıtla
İsmini vermek istemeyen Mehmet:

Türkiye Ligi deli gibi defans oynayan oyuncularla dolu tabi ki orada futboldan anlamayan ligde oynayıp gol de atar asist de yapar. Fenerin yapısına da uymuyor iken oynaması zordu bence mutlu olması normal futbol oynadığını yeniden hissetmiştir

4
1
yanıtYanıtla
aa:

bır fb olarak ıgrenıyorum bu takımdan

0
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

İYİ DE FENERBAHÇE YE NE ?

1
0
yanıtYanıtla
YALNIZ KURT.:

DEMEK Kİ OYNATMASINI BİLMİYORSUZ. . . DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ.

1
0
yanıtYanıtla
Enes:

Suudi Arabistan''daki futbol ve Türkiye Ligini mi kıyaslıyorsunuz cidden?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title