Haberler

Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile Yapacağı Fortis Türkiye Kupası Maçı Hazırlıklarına Başladı. Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor Maçı Öncesi Paf Takımı ile Hazırlık Maçı Yaptı. As Takım Karşılaşmayı Kerim (2), Tümer (2) ve Deivid'in Golleriyle 5-0 Kazandı.

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor maçı öncesi PAF takımı ile hazırlık maçı yaptı. As takım karşılaşmayı Kerim (2), Tümer (2) ve Deivid`in golleriyle 5-0 kazandı.

Karşılaşmada Volkan, Önder, Edu, Can, Uğur, Mehmet Yozgatlı, Deniz, Kemal, Olcan, Tümer ve Deivid görev yaptı. İkinci yarıda Volkan`ın yerine Serdar, Önder`in yerine Serkan, Mehmet Yozgatlı`nın yerine Kerim, Deivid`in yerine de Semih forma giydi.

Bu maçta görev almayan futbolcular ise yan sahada pas ve şut çalışması yaptı. Sakatlıkları süren Kezman ile Selçuk antrenmana katılmazken, Appiah ise salonda çalıştı. Sarı-lacivertliler yarın yapacakları antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Sarı-lacivertli futbolcular antrenman bitiminde, 26 yaşına giren Kemal`in doğum gününü Brezilya usulü kutladı. Saha içinde Kemal`i yakalayan futbolcular, kafasına yumurta atıp, daha sonra un döktüler. Bu arada, sarı-lacivertli kulüpte basınla ilişkileri düzenleyecek kurumsal iletişim departmanının, 30 Ekim Pazartesi gününden itibaren hayata geçirileceği bildirildi.

Bu departmanın sorumluğunu yürütecek olan Mehmet Sümer, antrenman öncesi bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti. Bu departmanla ilgili ayrıntıların pazartesi günü yönetim kurulu tarafından açıklanacağı öğrenildi. Öte yandan, sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyetin yarın Faruk Ilgaz Tesisleri`nde yapılacak bayramlaşma törenine katılacakları bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title