Haberler

Fenerbahçe Gaziantep Okulu'nun İnternet Sitesi Hayata Geçti

Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu Fenerbahcegaziantepokulu.com Adresindeki İnternet Sitesini Hayata Geçirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu fenerbahcegaziantepokulu.com adresindeki internet sitesini hayata geçirdi.

Fenerbahçe Gaziantep futbol okulunda verilen eğitimler ve yapılan çalışmalar gibi daha birçok konunun yer aldığı internet sitesinde veliler de öğrencilerin tüm eğitim ve faaliyetlerini takip edebilecekler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Bölge Sorumlusu Mahir Yılmaz " Yapmış olduğumuz önemli çalışmalarla hep örnek olan futbol okulumuz 2003 yılından bu yana 5 yıllık süre zarfında Gaziantep'in futbol ve sosyalleşmesi adına önemli girişimlerde bulunup yol gösterici olmuştur. Bundan sonraki çalışmalarımızda da yine Gaziantep'teki gençler için önemli çalışmalar yapıp Gaziantep'in ismini her platformda en iyi şekilde temsil edip tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Yılmaz, faaliyete geçirdikleri internet adresleriyle bundan böyle futbolcu adaylarının takip edilmesinde ve yapmış olduğu çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında önemli rol oynayacağını ifade ederek " Sitemizde bugüne kadar yapılan tüm çalışmaların, faaliyetlerimizin, basında yer alan haberlerimizin, yapmış olduğumuz deplasman maçlarının haber ve görüntüleri, turnuvalarımız ve sosyal etkinliklerimiz yer alacak. Ayrıca sitemiz içerisinde futbol okulumuza kayıtlı olan yetenekli öğrencilerimizin bilgileri de yer alacak. Gazi şehrimizdeki ve civar illerdeki güzide kulüplerimiz yetenekli öğrencilerimizi buradan takip edip bu öğrencilerden onların aradığı özellikteki oyuncuları takip edebilir ve bu futbolcu adaylarını bizden talep edebilirler" şeklinde konuştu.

Sitenin ayrı bir özelliğinin de öğrenci ön kayıtlarının site üzerinden yapılması olduğunu belirten Yılmaz "Futbol okulumuzun tek amacı tuttuğu takım her ne olursa olsun buraya kayıt yaptıran her öğrenciye fair play ilkelerinde eğitim vererek ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı nesiller yetiştirmektir" diye konuştu.

(SMR-OÇ-S) 29.05.2008 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title