Haberler

Fenerbahçe-Galatasaray Maçının İddaa Oranları Belli Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Cumartesi günü oynanacak olan derbi maçın oranları açıklandı. Fenerbahçe derbide favori olarak gösterildi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 17 Mart Cumartesi günü oynanacak olan derbinin İddia oranları belli oldu. Tam 19 yıldır Kadıköy'de rakibine yenilmeyen Fenerbahçe bu maçta da favori gösterildi. İddia, Fenerbahçe'nin galibiyetine 2.00 oran verirken, Galatasaray'ın galibiyetine 2.65'lik bir oran biçti. Beraberliğe ise 3. 10 oran verildi.

İŞTE MEDİPOL BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇININ ORANI

Süper Lig'de 26. haftada oynanacak bir diğer önemli maç olan Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının oranları da belli oldu. Medipol Başakşehir galibiyetine 2.35'lik oran verilirken, Beşiktaş galibiyetinin oranı 2.20 oldu. Beraberliğin oranı ise 3.10 oldu.

BEŞİKTAŞ-BAYERN MÜNİH MAÇININ ORANLARI DA AÇIKLANDI

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselme mücadelesinde mucizelere ihtiyacı olan Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta çıkacağı Bayern Münih maçı için ise Siyah Beyazlılar'a 5.00 oran verildi. Beraberliğe 3,75, Bayern'in galibiyetine ise 1.35 oran açıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

mini mini bir kuş ve ayı ))):

gese-febe maçının her türlü kazananı Beşiktaş olacak. Beşiktaş bu hafta başakı yenerse şampiyon

6
10
yanıtYanıtla
mertcan şaibe:

tff mhk ts el ele bjk şampiyonluğa

yanıt4
yanıt3
DERBICI GENC:

FENERBAHCE ZAYIF RAKIBINE ACIMAZ, ILK YARISI 1-1 BITECEK OLAN MACIN SKORU 3-1 OLACAKTIR. GS DE CIFT KIRMIZI KART BAHSI DE KACINILMAZDIR. (DOKTOR ALEX E SELAMLAR )

5
7
yanıtYanıtla
Alparslan teksoy:

Ney gene mi gene essektas yoksan fenev mi

7
5
yanıtYanıtla
Senners:

Yok cin con

yanıt4
yanıt6
CEMAL OKKA:

CİNCON 6SARAY ŞAMPUANIN CİNCONU

3
8
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Fenerimin komplexli, korkak, ketum, içten pazarlıklı, kıskanç ve beceriksiz aykut''tan ve takımı mütahitliğine kullanan aziz yıldırımdan kurtulma zamanı gelmiştir. Ali Koç başkan Fenerbahçem şampiyon

8
2
yanıtYanıtla
ahmet:

gs mAÇı alcak

6
3
yanıtYanıtla
SELİM:

bu maçı GS söke söke alır

4
5
yanıtYanıtla
mini mini bir kuş:

BU MAÇI FENER ALIR YADA BERABERE BİTER. AMA HER TÜRLÜ BEŞİKTAŞA YARAR. FENER BU SEFER BEŞİKTAŞA ÇALIŞACAK. MAYISTA BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON. FENEVLE CİNCON 2. VE 3. LÜĞE OYNAR

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title