Haberler

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, hakemi kim? FB GS derbisi ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray şifresiz mi? FB GS muhtemel 11'ler

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 23. haftası bir dünya derbisine sahne olacak. Sporseverlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi FB GS derbisi ne zaman, FB GS maçı şifresiz mi, FB GS derbisi hakemi kim, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman ve Fenerbahçe Galatasaray hangi kanalda gibi soruların yanıtları arandı.

Heyecan dolu bir zirve yarışının yaşandığı Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maç öncesi sporseverler derbi hakkında araştırma yaparken Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? FB GS derbisi ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray derbisi şifresiz mi? FB GS derbisi hakemi kim ve derbide oynayamayacak futbolcular kim gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte FB GS derbisi muhtemel 11'leri!

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi 23 Şubat Pazar günü (23.02.2020) saat 19:00'da oynanacak

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? FB GS derbisi ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray derbisi şifresiz mi? FB GS derbisi hakemi kim?FB - GS

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ücretli platform olan beIN SPORTS'tan yayınlanacak.

FB GS DERBİSİ HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemi: Halil Umut Meler

HALİL UMUT MELER (Hakem)

MUSTAFA EMRE EYİSOY (1. Yardımcı Hakem)

KEREM ERSOY (2. Yardımcı Hakem)

KORAY GENÇERLER (Dördüncü Hakem)

ABDULKADİR BİTİGEN (VAR)

MERT GÜZENGE (AVAR)

SERKAN OLGUNCAN (AVAR)

FENERBAHÇE GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe : Altay, Isla, Serdar, Jailson, Hasan Ali, Ozan, Tolgay, Tolga, Deniz, Kruse, Vedat

Galatasaray : Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Linnes (Saracchi), Seri, Ömer, Feghouli, Onyekuru, Emre Akbaba, Adem (Falcao)

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİNDE SAKAT VE CEZALILAR KİMLER?

Fenerbahçe'nin eksikleri : Garry Rodrigues ve Emre Belözoğlu sakatlıkları nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Luiz Gustavo da cezalı durumda olduğu için FB GS derbisinde yer alamayacak. Sadık Çiftpınar da sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Galatasaray'ın eksikleri: Galatasaray'da Lemina'nın sakatlığı bulunuyor ve derbide görev alamayacak. Marcelo Saracchi, antrenmanda takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Mustafa Kapı'nın da kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Falcao ise sakatlıktan döndü ve takımdaki yerini aldı.

FENERBAHÇE GALATASARAY BİLET FİYATLARI

FÖĞRENCİ TRİBÜNÜ: 80,00 TL

MİGROS-SPOR TOTO TRİBÜNÜ: 160,00 TL

FENERIUM ÜST- MARATON ÜST A-I BLOK: 215,00 TL

FENERIUM ÜST- MARATON ÜST H BLOK: 240,00 TL

FENERIUM ÜST-MARATON ÜST C-G BLOK: 270,00 TL

FENERIUM ÜST-MARATON ÜST D-F BLOK: 290,00 TL

FENERIUM ÜST-MARATON ÜST E BLOK: 350,00 TL

FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT A-I BLOK: 375,00 TL

FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT B-H BLOK: 475,00 TL

FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT C-G BLOK: 550,00 TL

FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT D-F BLOK: 660,00 TL

MARATON ALT E BLOK: 850,00 TL

FENERIUM ALT AVİS E BLOK: 950,00 TL

MİSAFİR TRİBÜNÜ: 200,00 TL

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (8)

bjk:

fb 1 hakem destekli gs 0

2
2
yanıtYanıtla
galatasaray:

Bu maç bizim rahat olun :)

3
1
yanıtYanıtla
GERÇEKTEN Mİ?:

1999 yılından beri bu sahada galibiyeti olmayan bir takımın taraftarına göre biraz fazla cesur değil misin? Bu arada ben de Beşiktaşlıyım bizim de 2005''den bu yana galibiyetimiz yok bu sahada. Bu sahada bişey var kardeş buna inan, bu rakamlar normal değil bence. Yine de başarılar.

yanıt0
yanıt3
GS Lİ:

kardeşim fenerde gustavo yok fenerin yenme şansı yok hem vedat olunca fener yeniliyor ama maçı biri kazancaksa gs kazanır eğer kazanamazsa berabere biter net

1
1
yanıtYanıtla
Alp:

Trabzon bir tokatladı bir daha kendine gelemedi fener

1
0
yanıtYanıtla
Firat:

Anlamadigim su. Mac sifresiz mi diye soru cok sacma. Bein sportsla zaten anlasilmis bir kanal.

0
1
yanıtYanıtla
detaylar:

habercilik mantığıdır bu.

yanıt2
yanıt1
şeş beş osman:

Ersun yanal olmadan çıksın maçı alır ama ersunla amatör kümede her hangi bir takımı yenebilir diyemem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title