Haberler

Fenerbahçe Finalde

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off turu yarı final serisi üçüncü maçında deplasmanda Darüşşafaka Doğuş'u 90-74 mağlup ederek, seride durumu 3-0 yaptı ve finale yükseldi.

Fenerbahçe, Jan Vesely ve Bogdanovic'in basketleriyle maça 6-0'lık bir seriyle başladı. Bu bölümde rakibin hücum hatalarını da iyi değerlendiren sarı-lacivertliler, ilk 2 buçuk dakikalık bölümde farkı çift hanelere çıkardı. (0-11) Son 2 buçuk dakikanın içine de 9-22'lik skorla önde giren Fenerbahçe oldu. Periyotun geriye kalan bölümünde de sayı farkını koruyan Fenerbahçe, Udoh'un da skora yaptığı katkıyla ilk çeyreği 14-26 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğine Nikola Kalinic'in basketiyle başlayan Fenerbahçe karşısında ev sahibi takım Wanamaker ile etkili oldu. Darüşşafaka Doğuş, Mehmet Yağmur ve James Anderson ile farkı 7 sayıya düşürse de Fenerbahçe, iyi oyunuyla farkı gene açmayı başardı. Rakibi karşısındaki üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe, soyunma odasına 35-46'lık üstünlükle girdi.

Mücadelenin üçüncü çeyreğine de etkili başlayan Fenerbahçe ilk 5 dakikalık bölüm 44-51 önde geçti. Son bölümde rakibe Ali Muhammed ve Nikola Kalinic ile sayılar bulan sarı-lacivertliler, final periyotuna 53-58 önde girdi.

Son periyotta rakibin savunma direncini kıran Fenerbahçe, farkı bir kez daha çift haneli sayılara çıkardı. İlk 5 dakikalık bölümde Bogdanovic, Ali Muhammed ve Nikola Kalinic'in basketleriyle etkili olan Fenerbahçe skoru 62-80'e getirdi. İyi oyununu sürdüren sarı-lacivertli ekip mücadeleden 74-90 galip ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nikola Kalinic Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title