Haberler

    Fenerbahçe Final İçin Sahaya Çıkıyor

    Sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 17 maçı da kaybetmedi

    Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final  rövanşında yarın sahasında derbide Beşiktaş ile karşılaşacak.
    Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Mete  Kalkavan yönetecek.
    Sarı-lacivertliler, bu sezon kupada sırasıyla Adana Demirspor,  İstanbulspor ve Akın Çorap Giresunspor'u eleyerek yarı finale geldi.
    Tur ihtimalleri
    Eşleşmenin ilk ayağında rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kalan  Fenerbahçe, sahasında galip gelmesi durumunda bir üst tura yükselecek.
    Sarı-lacivertliler, 0-0 ve 1-1'lik beraberliklerde de adını finale  yazdıracak.
    Sadece 2-2'lik skorda uzatmaya gidecek karşılaşmada, Beşiktaş,  galibiyeti veya 2-2'nin üzerindeki her türlü beraberlik halinde tur atlayacak.
    Kupada 17 maçtır yenilmiyor
    Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 17 maçı da  kaybetmedi.
    Sarı-lacivertliler, kupadaki son yenilgisini sahasında 30 Kasım  2016'da Gençlerbirliği karşısında almıştı. Daha sonraki 17 maçta 12 galibiyet, 5  beraberlik yaşayan Fenerbahçe, geçen sezon yarı finalde iki maçta da yenişemediği  Medipol Başakşehir'e penaltılar sonucu elenmişti.
    17. final için sahaya çıkıyor
    Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında turu geçmesi durumunda kupada 17. kez  finale yükselmeyi başaracak.
    Sarı-lacivertliler, kupada geride kalan 55 sezonda 16 kez finale  çıkmayı başardı.
    Kupayı toplamda 6 kez müzesine götüren Fenerbahçe, Beşiktaş ile  oynadığı 3 finali de kaybetti.
    Sarı-lacivertliler, tarihinde ilk Türkiye Kupası finalini 1962-1963  sezonunda Galatasaray'a karşı oynadı.
    Fenerbahçe, kupada son şampiyonluğunu Aykut Kocaman yönetiminde  2012-2013 sezonunda Trabzonspor karşısında elde etmişti

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Mete Kalkavan Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title