Haberler

Fenerbahçe Fanatiği Görenleri Hayrete Düşürüyor

Konya'nın Akşehir İlçesinde Yaşayan Fenerbahçe Fanatiği Vatandaş Görenleri Hayrete Düşürüyor. Fanatik Vatandaşın, Evinin Kapısından, Kullandığı Cep Telefonuna Kadar Herşey Sarı-lacivert Renklerden Oluşuyor.

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan Fenerbahçe fanatiği vatandaş görenleri hayrete düşürüyor. Fanatik vatandaşın, evinin kapısından, kullandığı cep telefonuna kadar herşey sarı-lacivert renklerden oluşuyor.

Akşehir'de yaşayan Fenerbahçe fanatiği 57 yaşındaki Hayrettin Pişkin, Gazi Mahallesi'ndeki evinin içini, dışını, kapılarını, pencerelerini ve mutfak raflarına kadar her yeri sarı-lacivert renklere boyadı. Özel olarak yaptırdığı Fenerbahçe montu ve başından çıkarmadığı Fenerbahçe şapkasıyla Akşehir sokaklarında gezen Pişkin, Fenerbahçe sevgisini her yerde gösteriyor. Evinin her yanını Fenerbahçe bayrak ve posterleriyle donatan Hayrettin Pişkin, "Bu evi Fenerbahçeli yaptım. İleride de Fenerbahçe Müzesi

haline getirmeyi düşünüyorum. 57 yaşındayım ve hala halı sahada çıkıp top oynuyorum. Gençlerle birlikte oynuyorum ama ben gençler gibi koşmuyorum, gençleri koşturuyorum, topu koşturuyorum" dedi.

Bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadığını ve herkesin kendisini çok sevdiğini de dile getiren Pişkin, "Futbolda önemli olan dostluk ve kardeşliktir. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş diye bir ayrımım yok. Biz hepimiz dostuz. Futbol da bir dostluk oyunudur. Küfür etmek hiç kimseye yakışmaz. Eskiden Galatasaray, Beşiktaş maçlarına gittiğimizde kol kola giderdik ama birbirimizi kelimelerle kızdırırdık. Kesinlikle küfür etmezdik" şeklinde konuştu.

(CA-FM-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title