Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe, eski golcüsü Semih Şentürk'ü futbol akademisi antrenörlüğüne getirdi

Fenerbahçe'de, 12 yıl forma giyen ve Süper Lig'de gol krallığı sevinci yaşayan eski futbolcu Semih Şentürk, sarı lacivertli kulübe futbol akademisi antrenörü olarak geri döndü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

ENİS:

BEN SIKI GALATASARAYLIYIM. SEMİH KARAKTERLİ, DİSİPLİNLİ VE AHLAKLI AKTİF BİR FUTBOL HAYATI GEÇİRDİ. ''GECELERİN TOPÇUSU''OLMADI. BU TARZ ESKİ FUTBOLCULARIN YETİŞMEKTE OLAN ÇOCUK VE GENÇLERE FUTBOLDAN ÖNCE AŞILAYACAĞI ÇOK DEĞERLİ ŞEYLERİ OLACAKTIR. BAŞARILAR DİLERİM.

21
0
yanıtYanıtla
FB-İST:

Güzel bir yorum, tebrik ederim.

yanıt3
yanıt1
bjkli:

bir bjk li olarak milli takıma ve fenerbahçeye hizmet etmiş bir kardeşimize bu şekilde sahip çıkılması ve tekrar görev verilmesini destekliyorum. hayırlı olsun

19
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Gerek milli takımda gerekse F. Bahçe de görevini layıkıyla yaptı daima. Kızmadı küsmedi, tavır koymadı. Girdi oyuna attı gollerini unutulmaz maçlar oynadı. Tertemiz yaşadı. İşin gücün rast gitsin evlat. Şimdi senin eline su dökemeyecek adamlar ortalarda ''yıldız'' diye dolaşıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Battal:

Beşiktaşın koyu bir taraftarı olarak diyorumki Yakışanı bu.Vefa diye ben buna derim.İnş başarılı olur ve uzun süre bu görevde kalır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title