Haberler

    Fenerbahçe, Ersun Yanal ile Anlaşıldığı Haberlerini Yalanladı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Kulübü, Ersun Yanal iddialarını resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla yalanladı.

    Bazı yayın organlarında Fenerbahçe'nin, sarı-lacivertli taraftarların da çok istediği Ersun Yanal ile anlaştığı iddia edilmişti. Sarı-lacivertli kulüp bu haberler üzerine, resmi internet sitesinden Ersun Yanal hakkında açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığı duyuruldu.

    İşte o açıklama:

    "Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün Futbol A Takımı Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşmeye başladığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

    ERSUN YANAL'DAN DA YALANLAMA

    TRT Spor'a da konuyla ilgili konuşan Ersun Yanal'ın, "Hiçbir şekilde Fenerbahçe'den bana teklif gelmedi. Herhangi bir yöneticiyle de görüşmem olmadı. Haberler asılsızdır." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500

    Yorumlar (27)

    zühtü:

    değil ersun yanal, feriştahı gelse kurtaramaz artık kumpasçıları. fenev kümeye. . .

    6
    9
    yanıtYanıtla
    deryam366:

    yaranız var değil mi her sene acıta acıta koyduğumuz için canınız yanıyor en güçsüz dönemimizde bile bize diş geçiremediğiniz için kapanmayan yaralarınız var ts nin 95 ve 2010 gs nin 23 yıllık yaraları var devamlı koyduk volkan demirelin bile yaptığı bir hareket zorunuza gidecek kadar acizsiniz biz türkiyenin en büyüğüyüz biz bir FENERBAHÇE CUMHURİYETİYİZ

    yanıt5
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    HADİ EVSUN FENEVİ AL GÖTÜV KÜMEYE. . .

    4
    7
    yanıtYanıtla
    detan:

    hadi ersun fenevi küme düşür ersunum hadi tosunum :))

    5
    6
    yanıtYanıtla
    fenerlihalit:

    nesini gördünüz ersun yanalin ? nisanda sampiyon yaptigi icinmi kötü oldu simdik ? özel hayatindan bizene . . . bizi fenerbahceyi nasil calisidiriyor o ilgilendirir. . . . ama ali koc olmaz dedi zaten. . . . . illede yabanci olacak türk teknik direktör istemiyor para bir türke gitmesin diye mi yoksa ???

    5
    4
    yanıtYanıtla
    FENERLİ KEMAL:

    peki Aykut KOCAMAN neden karşı geliyorsun bide bunu yaz

    yanıt1
    yanıt0
    Sokataki FB li:

    Aklın yolu bir, başarısı kanıtlanmış ve üstelikte FB nin kendi çocuğu olan KOCAMAN her zor dönemi başarıyla atlatan tek hocadır, kriz yönetimini çok iyi aşmış bir hoca bu krizdende çıkacaktır. Sayın KOÇ kendiside bilmektedirki yanlış en başından yapmıştır, hala birşey btmiş değil ancak bu takımın başında bu takımı iyi dizecek disiplinli, hakedene forma veren başarısı belli KOCAMAN OLURSA DÜZLÜĞE ÇIKAR

    7
    2
    yanıtYanıtla
    yavv:

    ersunyanalmidir yalakmudur hadeyin ordan bu adamdan birsey olmaaaaa zzzzzz

    2
    6
    yanıtYanıtla
    A:

    Şimdi yalanladılar haberi kaldırın

    6
    2
    yanıtYanıtla
    OBJEKTİF:

    inş cocu yu aramayızzz. . ! aziz i aradığımız gibi. . . ??????

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title