Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe, Erol Bulut'un yerine Okan Buruk'un geleceği iddialarını yalanladı

Fenerbahçe'nin Göztepe maçında gösterdiği performans beklentilerin altında kaldı ve teknik direktör Erol Bulut'un takımdaki geleceği sorgulanmaya başlandı. Başakşehir'i şampiyon yapan ve geçtiğimiz haftalarda görevinden ayrılan Okan Buruk'un Fenerbahçe ile adı anılırken, sarı-lacivertlilerden konuyla ilgili açıklama geldi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

fifi:

bu fenerbahceyi şampiyon yapacak hoca daha dünyaya gelmedi :D ( heralde gelmicekte ) :D

8
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

FİFİ....YANİ ÇOKTA FİFİİİİ. SEN ÖNÜNDEN YE BAŞKASININ ÖNÜNDEN YEME.

yanıt0
yanıt2
CABBARRR....:

ŞU EMRE SELÇUK YARMAGÜL VOLKAN ..EROL HOCAYI RAHAT BIRAKIN ARKADAŞ.SAYIN ALİ KOÇ SİZDE ÇOK YÜZ VERDİNİZ EMRE BEYE GİT GİDE KENDİNE BENZETTİ SİZİ HEP KAOS HEP KAOS.

8
0
yanıtYanıtla
CAHİT KAYA:

sizin kurtuluşunuz FATİH TERİM ikna edebilirseniz belki şampiyon olursunuz.

yanıt3
yanıt3
ERTUĞRUL REYİZ:

ÇARE ARAGONES !!!!!

6
1
yanıtYanıtla
en buyuk FB:

kabul edelimki fatih terim yaşadığı sürece okan buruk değil guardiola da gelse günyüzü görmeyiz. neyseki artık yaşlandı ve bir 25 yıl daha ezemeyecek bizi. az sabır. .

4
2
yanıtYanıtla
ÇAKMA FB Lİ:

EN BÜYÜK FB YAZMIŞ BİDE :)

yanıt0
yanıt0
Ülkücü:

Sen tut azizi bitir sonra çık sampiyon olacaz de bu fenerlilere iyi oldu azizin ahi tutu

4
2
yanıtYanıtla
hangi aziz:

şu şikeden yargılanan daha sonra FENERASYON tarafından aklanan mı. daha unutmadık FENERASYONUN '''' EVET ŞİKE VAR AMA SAHAYA YANSIMAMIŞ. '''' LAFINI

yanıt0
yanıt0
OZAN KOÇ:

OKAN KALİTELİ HOCA BELKİ DAUMUDA GEİTİRİRLER EROLDAN Bİ CACIK OLMUCAĞI -ÖNCEDEN BELLİYDİ

5
1
yanıtYanıtla
Erol Bulut fb şampiyonluğu unut!!!!:

Erol Bulut fb şampiyonluğu unut!!!!

5
1
yanıtYanıtla
Kim:

okan size gelmez

5
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Tüm anadolu kuüpkerinin sahaları Fener den iyi.

3
1
yanıtYanıtla
GADDAR:

YEDİRMEYİZ !!!!

4
0
yanıtYanıtla
Şamil:

Erol Bulutun kariyerine bir göz atalım. Kartalspor, Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve İstanbul Başakşehir''de yardımcı antrenörlük yapmıştır. Teknik direktörlük kariyerine Yeni Malatyaspor''da başlayan Bulut, daha sonra Alanyaspor''un teknik direktörlüğünü yapmıştır. Oradanda hoooop Fenerbahçe gibi bir takıma Teknik Direktör. Sizce bu yazıyı Avrupada Realmadrite, Barcelona ya, veya Juventus a yapıldığını düşünün. Adamı döverler ya. Böyle bir şey olabilirmi?Daha adamın kariyeri Toplasan 3 sezon değil. Yaz

4
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Erol da aldı parasını sıkıntı yok :)))

4
0
yanıtYanıtla
Ayhan kurt:

Tek çare aziz yıldırım emreyi yollayın volkan bonus cel cocukla takimmi kurulur ya

2
1
yanıtYanıtla
Okan:

Okan Buruk Galatasaray da efsane olmuş daha sonra Beşiktaşta oynamış bir oyuncu. Okan geleceği için fenerbahçe teknik direktörü olmamalı. Okan için en akıllıcası Fatih Terim in yardımcılığıdır. Kimse üstünde Emre varken o klüpte teknik direktörlük yapmaz.

3
0
yanıtYanıtla
FB’li:

Beceriksiz

1
1
yanıtYanıtla
FATİH:

önce yalan derler zaten

1
0
yanıtYanıtla
Futbolobjektif:

Çok saçma hareket olur. aynı senaryo. genç ve eksik tecrübeli erol bulutu getirdiniz, olmadı, aynı özellikte bir adamı getirip medet ummaya gerek yok. erol bulut kalsa en azından takımı tanıyo. ha bana kalırsa erol gidip iyi bir teknik adam gelmeli. ama okanı getirmektense erol kalmalı.

1
0
yanıtYanıtla
erol un efendiliği yeter:

karakter, efendilik herşeyden daha değerlidir, erol bulut iyi bir insan, fb onu kaybetmemeli, doğru olana sabret başarı elbet gelir. .

0
0
yanıtYanıtla
ali:

okan ın geçen yıl şampiyon yaptığı takımın geçmişine bakın kim çalıştırmış nerede barakmış birde okanın bu sene takımı nerede bıraktığını bakın başakşehiri okandan önce çalıştıran hocanın bu seneki çalıştırdığı takıma bakın okan ancak erolun eline su dökebilir fenerbahcede hocalık yapmak zor iş erolun tek hatası çok erken fb hocalık yapmak biraz daha tecrübe kazanıp gelse daha iyi olurdu

0
0
yanıtYanıtla
yavuz:

herkes isine baksin onu bunu elestirmesin siz daha iyimi yapardiniz öylemi saniyorsunuz? bilmis finolar. ancak lak lak yapabilirsiniz. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title