Haberler

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Yeni Transferleri Dha'ya Konuştu

FENERBAHÇE Erkek Basketbol Takımı'nın oyuncuları ve teknik heyeti, Euroleague tarafından organize edilen etkinlikte basın mensupları ile bir araya geldi.

FENERBAHÇE Erkek Basketbol Takımı'nın oyuncuları ve teknik heyeti, Euroleague tarafından organize edilen etkinlikte basın mensupları ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli takımın yeni transferlerinden Luigi Datome, Fenerbahçe'nin çok büyük ve hedefleri olan bir kulüp olduğunu dile getirdi. Ekpe Udoh ise, Obradovic'in, hayatında gördüğü en zorlu coach olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Boston Celtics'ten renklerine kattığı forvet oyuncusu Luigi Datome, sarı-lacivertli takım ile ilgili, "Yeni bir takıma geldiğiniz zaman bireysel hedeflerin yanında takım hedefleri de var, bunları birleştirmeniz gerekiyor. Çok büyük ve hedefleri olan bir kulüp. Çok çalışarak oynadığımız bütün liglerde en yüksek hedeflere ulaşmak istiyoruz" dedi.

"OBRADOVIC GİBİ BİR ANTRENÖRÜN 2'NCİ OLMAK GİBİ BİR HEDEFİ YOK"

Datome, Fenerbahçe'nin geçen sezon Final-Four oynaması ile ilgili de konuştu. Obradovic gibi bir antrenörün 2'nci olmak gibi bir hedefi olmadığını ifade eden Datome, "Bu sene de aynı Final-Four'da aynı yerlere gitmek istiyor. Takım da bu hedeflere göre çalışmalarını sürdürüyor" şeklinde konuştu.

"İYİLEŞTİM, ÇOK İYİYİM"

İtalya ile İzlanda arasında oynanan milli mücadelede sakatlanan ve Eurobasket'in kalan kısmında forma giyemeyen Datome, "İyileştim, çok iyiyim. Hatta bu akşam takımla birlikte antrenmanlara başlayacağım" dedi.

EKPE UDOH: "OBRADOVIC HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN ZORLU COACH"

Fenerbahçe'nin Los Angeles Clippers'tan transfer ettiği uzun forvet-pivot oyuncusu Ekpe Udoh ise, "Geldiğimden beri iki antrenman yaptık ve çok zorlu geçti. Obradovic, hayatımda gördüğüm en zorlu coach ve bizi gerçekten çok ağır çalıştırıyor, ama bunun meyvelerini toplayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Takım arkadaşları ile arasındaki ilişkiden de bahseden Udoh, "Arkadaşlarımızla olan ilişkimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Nasıl antrenmanda birlikte çalışıyorsak dışarıda da bunun bir süreci oluyor, ama takım kimyası gitgide artıyor ve bunun da sezonda bize artı getireceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ivan Obradovic Fenerbahçe Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title